یک کمیته پارلمانی در مجلس عوام انگلیس خواستار بازنگری در صادرات تجهیزات نظامی و سلاح به اسراییل شد و گفت صدور تجهیزات نظامی به اسراییل ناقض سیاست تسلیحاتی انگلیس است.

به گزارش ایرنا، کمیته موسوم به تنظیم صدور تسلیحات در مجلس عوام در گزارشی که روز سه شنبه منتشر شد، همچنین اعلام کرد: این مایه تاسف است که تسلیحاتی که توسط انگلیس به اسراییل صادر شد در طول عملیات موسوم به سرب گداخته علیه مردم غزه مورد استفاده قرار گرفت.

بر اساس قوانین انگلیس، صدور سلاح به کشورهایی که از این سلاح‌ها برای سرکوب غیرنظامیان استفاده کنند ممنوع و خلاف قانون است.

کمیته تنظیم صدور تسلیحات پارلمان انگلیس گفت: ما دوباره نتیجه تحقیقات خود را اعلام می‌کنیم؟ صدور سلاح به اسراییل بر خلاف سیاست صادرات نظامی انگلیس است.

در بخشی از این گزارش آمده است: این در تناقض مستقیم با قوانین انگلیس است و سلاح‌های صادر شده توسط انگلیس به اسراییل نباید در سرزمین‌های اشغالی مورد استفاده قرارگیرند.

ما به دولت توصیه می‌کنیم که از عملیات سرب گداخته درس بگیرد و در صدور مجور صادرات تسلیحات به اسراییل تجدیدنظر کند.

مقامات انگلیسی پیش از این از اسراییل خواسته بودند اطمینان دهد از تجهیزات نظامی انگلیسی علیه فلسطینی‌ها استفاده نخواهد کرد.

بیش از ‪ ۱۴۰۰‬فلسطینی در حمله سال گذشته اسراییل به غزه کشته و هزاران نفر دیگر مجروح شدند.

دیوید میلیبند وزیر خارجه انگلیس نیز با پذیرش اینکه سلاح‌های انگلیسی در این حمله مورد استفاده قرار گرفتند، وعده داده است که در سیاست صدور سلاح و تجهیزات نظامی به اسراییل تجدیدنظر خواهد شد.

کد مطلب 51540

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین