مهر نوشت: معاون وزیر راه و شهرسازی به طراحی سامانه ملی املاک و اسکان کشور اشاره کرد و گفت: پس از گذشت یکسال از خالی ماندن، واحدهای مسکونی مشمول جریمه می‌شوند.

حامد مظاهریان در خصوص اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی اظهار داشت: اجرای مالیات بر خانه‌های خالی نیاز به یک سامانه ای دارد که ما در حال طراحی این سامانه هستیم که به زودی آماده می‌شود.

وی با بیان اینکه در قانون آمده که در سال اول از خانه‌هایی که خالی هستند، مالیات دریافت نشود، افزود: بنابراین پس از اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی در سال اول وصولی از این منبع نداریم تا زمانیکه بیش از یکسال از خالی بودن واحد گذشته باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تعیین مالیات بر عهده سازمان امور مالیاتی است، گفت: وزارت راه و شهرسازی فقط سامانه مربوط به اطلاعات املاک را طراحی می‌کند و تمامی اطلاعات مربوط به املاک در این سامانه به ثبت می‌رسد.

مظاهریان ادامه داد: این سامانه با سامانه‌های دیگر دستگاه‌ها هم افزایی دارد و به سامانه ملی املاک و اسکان کشور تبدیل می‌شود تا تمامی اطلاعات املاک بر روی آن به ثبت برسد به همین دلیل طوری طراحی می‌شود که با دیگر سامانه ها ارتباط داشته باشد.

براساس این گزارش، مقرر شده که قانون اخذ مالیات از خانه های خالی در سال جاری به اجرا برسد که در تبصره ۷ ماده ۱۶۹ مقرر قانون عنوان شده است که وزارت راه و شهرسازی موظف است حداکثر شش ماه پس از تصویب این قانون «سامانه ملی املاک و اسکان کشور» را ایجاد کند.

این سامانه باید به گونه‌ای طراحی شود که در هر زمان امکان شناسایی برخط مالکان و ساکنان یا کاربران واحدهای مسکونی، تجاری، خدماتی و اداری و پیگیری نقل و انتقال املاک و مستغلات به صورت رسمی، عادی، وکالتی و غیره را در کلیه نقاط کشور فراهم سازد. وزارت راه و شهرسازی موظف است امکان دسترسی برخط به سامانه مذکور را برای سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد کند.
22539

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 536099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۴
    17 1
    برادرمظاهریان بهترین راه این است که تقاضای کاذب ودلال مآبانه رابرای مسکن ازبین ببرید.وروش آنهم مثل تمام کشورهای پیشرفته صنعتی دریافت مالیات هنگفت ازکسانی که بیش ازیک ملک مسکونی دارنداست.بااین روش پولهای اضافی مردم بجای پارک شدن درخریدواحتکارزمین وساختمان به سمت بورس وتولیدوکشاورزی وصادرات رفته وتوقع وامهای کلان ازدولت نیز ازبین میرودوحتی زمینخواری بصورت ریشه ای حل میشود.ازخبرآنلاین تقاضادارم نظرم راحتماانعکاس دهند
  • محسن A1 ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۴
    4 17
    آقای مظاهری یکم به فکر رونق بخش مسکن شوند نه مالیات. اگر این قانون اجرایی شود یک نفر دیگر در مسکن نخواهد آمد برای سرمایه گذاری . تعداد زیادی از انبوه سازان الان در زندان هستند به دلیل عدم توانایی تکمیل پروژه های خود به سبی افزایش ناگهانی قیمتهای مواد در سال 90 و 91 که تحریم ها اجرایی شد علیه ایران. مصالح دقیقا ضربدر 3 شده منتهی مسکن هایی که پیش فروش شده بوده بهقیمت قبل تحریم . خودتان مسکن مهر 30 میلیونی را الان چندی بهمردم میدهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۴
    24 3
    خیلی هم خوبه. بازار املاک باید شفاف بشه.
  • بی نام IR ۰۲:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۵
    3 8
    اينكار باعث مي شود كه تعداد فروشنده هاي خانه افزايش يابد و اين يعني كسادي بيشتر بازار مسكن. بعد از فروش هم پولهاي حاصله براي بورس بازي و بازار سكه و طلا صرف مي شود. خود دانيد.
    • بی نام A1 ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۵
      6 1
      اتفاقا بر خلاف حرف شما این مساله باعث میشه که عرضه بالا بره و این قیمت حبابی و کاذب مسکن که طی دو سه سال پیش بوجود آمده بود از بین بره و اینجوری مردم توانایی پیدا می کنند می تونند خونه رو با قیمت واقعی بخرند و در نتیجه بازار مسکن از رکود خارج بشه
  • بی نام A1 ۰۲:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
    0 0
    دولت زمین مناسب در نظر بگیره وام هم نمیخواد بده مسئله چندان پیچیده نیست