سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به برخی اخبار منتشر شده درباره حقوق‌های چندصدمیلیونی پزشکان واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا؛ دکتر ایرج حریرچی در نشست خبری که روز پنجشنبه در وزارت بهداشت برگزار شد با اشاره انتشار برخی شایعات درباره وجود پرداخت‌های غیر متعارف و چند صد میلیونی در بیمارستان‌های وزارت بهداشت گفت: بنا نیست که هر کسی هر حرفی را زد ما به آن پاسخ دهیم درباره این مضوع نیز عده‌ای با این صحبت‌ها می‌خواهند خود را مطرح کنند به طوری که از ادعای پرداخت‌های چند ده میلیونی آغاز کردند و بعد به چند صدمیلیونی و حتی پرداخت‌های میلیاردی ارتقا یافتند.

وی با بیان اینکه در این زمینه از برخورد مناسب سازمان بازرسی و دیوان محاسبات تشکر می‌کنیم گفت: دادستانی و دیوان محاسبات تاکید کردند که پرداخت‌ها کاملا قانونی بوده است اما ممکن است سقف آنها غیر متعارف باشد که راه حل آن نیز قانون است.

حریرچی ادامه داد: ما یک نظام پرداخت کارانه یا دستمزد در مقابل ارائه خدمت داریم تا سال ۷۴ بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی فقط به پزشکان حقوق می‌دادند اما از آن سال به بعد قانون بیمه همگانی، خودگردانی بیمارستان‌ها، آیین‌نامه‌های استخدامی و غیره تصویب شد و نظام جمهوری اسلامی اعم از وزارت بهداشت، سازمان‌های بیمه‌‌گر و دستگاه‌های نظارتی این نظام را اجرا کرده و آن را ادامه دادند و این در حالی است که باید توجه کرد در گذشته سطوح پرداختی و ارزش ریالی که با توجه به تورم به گروه پزشکی و تخصصی داده می‌شده از ارزش ریالی اکنون بیشتر بوده است.

حریرچی با بیان اینکه در حال حاضر به ازای هر هزار نفر جمعیت در کشور ۱.۵ تخت بیمارستانی وجود دارد گفت: از نظر تعداد پزشک نیز با کمبود مواجهیم به طوریکه در حال حاضر ۱.۵پزشک به ازای هر هزار نفر جمعیت در کشور ما موجود است این در حالی است که شاخص تعداد پزشک در منطقه ۲.۵ و مطلوب جهانی آن ۳.۵ پزشک به ازای هر هزار نفر است. در حال حاضر پزشکان متخصصی که در سیستم دولتی ما کار می‌کنند ۷۷ درصد خدمات درمانی مردم را ارئه می‌دهم و تنها ۱۲.۵ درصد از این خدمات از سوی تامین اجتماعی،‌ بیمه‌های مسلح و سایر بیمه‌ها ارائه شده و کمتر از ۱۰ درصد آن از سوی بخش خصوصی ارائه می‌شود.

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه درحال حاضر پزشکان ما ۷ / ۱ FTE کار می کنند که به طور متوسط معادل ۷۵ ساعت در هفته است افزود: حتی افرادی داریم که ۵ / ۲ و سه FTE کار تمام وقت می‌کنند که من دست این افراد را می بوسم چرا که نمی گذارند شرایط کشور ما مانند برخی کشورهای منطقه شود که در برخی از آنها ۴۰ درصد بیماران سرطانی بدون درمان می‌میرند.

روایتی از یک متخصص زنان و زایمان در منطقه صفر مرزی

حریرچی در عین حال ادامه داد: در حال حاضر در یکی از مناطق محروم کشور ما که ۲۰۰۰ کیلومتر از تهران فاصله دارد و در جنوب شرقی کشور است و از نظر امنیت نیز مشکل دارد چندین ماه است که یک متخصص زنان و زایمان داشتیم که کل زایمان‌های یک شهر را همین یک نفر انجام داده است. یعنی این فرد در شبانه روز ۱۵ زایمان طبیعی و سزارین انجام داده و همواره نیز درخواست افزایش متخصص زنان در این حوزه را داشته اند که وزارت بهداشت دو ماه پیش توانست یک نفر دیگر را به آنجا اعزام کند. حال اگر چنین فردی دریافت بالای ۱۰۰ میلیون تومان داشته باشد از شیر مادر نیز به او حلال‌تر است چرا که اگر این فرد در آن منطقه نباشد مادران و فرزندانمان می‌میرند. باید پرسید که اکنون چند نظر حاضرند که با چهار یا پنج برابر حقوق پزشک متخصص که بین دو میلیون و ۱۵۰ هزار تا دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان است در یک نقطه صفر مرزی و با این شرایط ارائه خدمت کنند.

وی تاکید کرد: بنابراین استدلال این موضوع جبران کمبود نیروی انسانی در پزشکان متخصص، فوق تخصص و پرستار بوده است.

کاهش انتقال بیماران ایرانی به خارج از کشور

حریرچی با بیان اینکه در نیمه اول دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ میزان اشغال تخت بیمارستان‌های دولتی ۵۱ درصد بوده و نیمی از تخت‌های ما خالی بوده‌اند و لیست انتظار بیماران نیز شش ماهه و یکساله بوده است افزود: این در حالی است که اکنون اشغال تخت تمام بیمارستان‌های بزرگ ما بالای ۸۵ درصد است و در ایام خاص نیز مانند عید و رمضان و غیره این اشغال تخت به ۱۰۰ و بالاتر از آن نیز می‌رسد بنابراین باید توجه کنیم که این افزایش کارایی کاهش انتقال بیمارانمان به خارج از کشور را در پی داشته است.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه صحبت‌هایش درباره تفاوت میان حقوق و کارانه گفت: حقوق ما در وزارت بهداشت مانند حقوق اعضای هیات علمی در وزارت علوم است. درباره کارانه باید بگویم که ما یک تعرفه دولتی داریم. حال قبل از اجرای کتاب ارزش‌های نسبی خدمات تعرفه یک عمل لوزه ۸۵۰۰ تومان بود اکنون با تعرفه‌های جدید بدون مالیات عمل لوزه ۷۳ هزار تومان است. یک عمل آپاندیس بدون مالیات ۱۰۹ هزار تومان و جراحی قلب با شرط اینکه سه رگ را در جراحی باز کنند ۵۲۸ هزار تومان است. حال کسی که بالای ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان کارانه می‌گیرد مطمئن باشید که بالای دو یا سه برابر فول تایم کار می‌کند.

ماجرای فیش حقوقی ۷۰۰ میلیونی چه بود؟

حریرچی در ادامه با اشاره به برخی اخبار مبنی بر پرداخت فیش ۷۰۰ میلیونی برای یک پزشک، گفت: این درآمد براساس جزء‌ فنی و حرفه‌ای از محل پرتو درمانی و از درآمد بیمارستان است ما یک جز فنی داریم و یک جزء‌ حرفه‌ای که از بیمار و بیمه‌ها بابت این جزء فنی و حرفه‌ای این پول را دریافت می‌کنند. درباره این پزشک باید بگویم که این فرد از محل پرتودرمانی ۷۰۰ میلیون درآمد برای بیمارستان ایجاد کرده است.

وی درباره جزئیات این فیش افزود: ما درآمدهای چهار ماهه این پزشک را در آوردیم که در ماه اول درآمدش ۵۰ میلیون و ۹۰۰ بوده در ماه دوم ۶۵ میلیون و ۲۰۰ در ماه سوم ۴۱ میلیون و در ماه چهارم ۳۱ میلیون درآمد داشته است. باید توجه کرد که این فرد در تخصصی‌ترین بیمارستان کشور بیماران سرطانی را درمان می‌‌کند و دستگاه‌های این بیمارستان به صورت هفت در ۲۴ کار می‌کنند. بنابراین این درآمد هزینه این مسائل است.

نحوه پرداخت کارانه به پزشکان

وی درباره چگونگی پرداخت کارانه به پزشکان گفت: طبق قوانین مصوبه دولت باید کل تعرفه و حق‌العلاج به پزشک پرداخت شود این در حالیست که ما از محل حق‌العلاج پزشک ۲۷.۵ درصد را برای کارکنان بر می داریم و ۴۷ درصدش را به پزشک پرداخت می‌کنیم که از همین میزان هم ۲۰ درصد مالیات کسر می‌شود، گلایه‌ای که دارم این است که ۲۱ سال در این کشور نظام کارانه وجود داشته و هیچ کس به آن اعتراض نمی کرده اما در این چند ماه اخیر هر هفته شامل انتشار خبری از این موضوع هستیم من ثابت می کنم که در حال حاضر کارانه‌ای که پرداخت می‌شود به قیمت ثابت نسبت به گذشته کمتر است.

حریرچی تاکید کرد: باید توجه کرد که ما به طور متوسط ۵۰ درصد از حق العلاج را به دلیل هزینه‌های بیمارستان به پزشک پرداخت نمی‌کنیم و بقیه آن را نیز اگر بالاتر از سقف مورد نظرمان باشد از طریق مالیات پلکانی کاهش داده و سپس هم یک مالیات ۲۰ درصدی به آن می‌خورد. اگرباز هم مجموع دریافتی پزشک بالای ۸۰ میلیون باشد آن را پرداخت نمی‌کنیم. اکنون اکثر دانشگاه‌های ما سقف ۸۰ میلیونی را تعیین کرده‌اند اما برخی دانشگاه‌ها که در آنها پزشکان چندین برابر FTE کار می‌کنند و فقط یک متخصص در یک منطقه محروم قرار دارد سقف را برداشته‌اند.

خرج حق درمان‌ برای مسائل سیاسی

حریرچی ادامه داد: در گذشته بحث دریافت‌های چندصد میلیونی برای مهندسان و بیمه‌ها و بانک‌ها مطرح بود و اکنون این موضوع را به سمت پزشکان چرخاندن آن هم در سازمانی که حق درمان را نمی‌دادند و حق درمان تحت پوششان برای مسائل سیاسی خرج می‌شد و با تقاضای ما و درایت مدیران این حق درمان بازگشت. طوریکه اکنون که حق بیمه را می‌دهند گروه‌های ذی نفع سالم و ناسالم صدایش درمی‌آید.

قائم مقام وزارت بهداشت اضافه کرد که از برخی سیاسیون و افراد دست به قلم گلایه دارم چرا زمانیکه وزارت بهداشت بازار دریافت غیرقانونی که هفت الی ۱۰ هزار میلیارد تومان بود، را از بین برد هیچ کس در رسانه‌ها نگفت که این بازار غیرقانونی از بین رفته است اما اگر یک بیمارستان خصوصی برای یک بخیه پول زیادی می‌گیرد تیتر می زنیم که طرح تحول سلامت پول‌های غیرقانونی می‌گیرد غافل از اینکه که طرح تحول تنها برای بیمارستان‌های دولتی است.

وی همچنین گفت: ما در زمینه پرداخت‌ها اقداماتی را انجام دادیم و سقف هم گذاشته‌ایم و در عین حال اختلاف درآمد میان گروه‌های پزشک و غیرپزشک را کاهش داده‌ایم. به طوری که اکنون نسبت درآمد پزشک عمومی به پرستار در بخش دولتی ۷۵ / ۱ است و نسبت درآمد پزشک متخصص به پرستار نیز ۵۳ / ۴ است.

پاسخ به فیش حقوقی یک پزشک مسئول

حریرچی با اشاره به فیش حقوقی که روز گذشته از سوی خبرنگاری در یکی از شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود و ادعا داشت که این حقوق چندصدمیلیونی منتصب به یک پزشک مسئول است گفت: باید توجه کرد که این پزشک فوق تخصص پیوند کلیه است و این پرداخت‌ها نیز برای شش ماه بوده است که او در این شش ماه ۱۰۴۷ عمل انجام داده است. همچنین این پزشک تمام وقت بوده است. حال فردی پرداخت‌هایی را که در شش ماه برای این فرد انجام شده از طریق سیستم آذرخش - سیستم نرم افزار نیروی انسانی- پیرینت گرفته و شش ماه را یک ماه جلوه داده است. اما باید توجه کرد که اینها ارقامی است که در چندین ماه پرداخت شده که آن را در یک ماه اعلام و طوری وانمود کردند که این پرداخت‌ها در یک ماه بوده است و همچنین به دروغ نوشته‌اند که این فرد مسئول است اما حتی مدیر گروه هم نیست و باید توجه کرد که در دو بیمارستان دولتی ارائه خدمت می‌کند و در بخش خصوصی هم فعالیتی ندارد.

وی درباره جزئیات پرداخت‌هایی که به این پزشک شده است گفت: رقم اول آن مربوط به سال ۹۲ بوده که در اسفندماه ۹۳ پرداخت شده است رقم دومی که در این فیش اعلام شده هم برای آذرماه ۹۳ بوده و رقم سوم در دی ماه ۹۳ پرداخت شده. یک رقم هم برای ارتقای ویزیت در آذر و دی بوده است و یک رقم هم برای ارتقاء ویزیت در بهمن و اسفند ماه بوده است.

حریرچی همچنین گفت: البته باید به این موضوع هم توجه کرد که در نیمه دوم سال ۹۳ از آنجایی که نرم افزارهای ما آماده نبودند اعلام کردیم که ۴ / ۱ برابر شش ماه اول را به صورت علی الحساب برای افراد واریز کنند. اما بعدا در اکثر دانشگاه‌ها ما به التفاوت این ارقام را به صورت شش ماهه پرداخت کردند. حال فرد مورد نظر در این شش ماه ۱۶۱ میلیون دریافت کرده است. بنابراین این فیش متعلق به یک ماه نیست بلکه ۹ ردیف کارانه در یک فیش آمده و برای شش ماه بوده است. در عینحال سندی هم که منتشر شده فیش پرداختی نیست که تنها یک پرینت است که از سیستم آذرخش وزارت بهداشت گرفته شده و این ۹ ردیف را یکجا ارائه کرده است.

سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره برخی پرداخت‌ها به پزشکان با عنوان حق‌الجلسه یا حق‌التحقیق گفت: فیش حقوقی هر سازمان اجزای متفاوتی دارد. بارها تاکید کرده‌ایم که متوسط و میانگین کل دریافتی پزشکان متخصص و فوق تخصص ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است در زمینه حق‌الجلسه نیز اگر آن را پرداخت کنند که در ۹۹ درصد موارد پرداخت نمی‌شود به ازای هر یک ساعت ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.

حریرچی در عین حال تاکید کرد: کسانی که دریافت‌های بالای ۱۰۰ میلیون دارند بسیار اندک هستند و مدیر هم نیستند و علت این دریافتی نیز همان است که پیش از این ذکر کردم. در عین حال علت اینکه وزارت بهداشت با این سرعت به این موضوع واکنش نشان داد این است که حسابمان پاک است.

حریرچی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا در مناطق محروم پزشکان متخصص بیشتری را قرار نمی‌دهید گفت: ما با کمبود پزشک تخصص مواجه‌ایم و حداقل تا سال ۱۴۰۴ باید تعداد متخصصان فعلی خود را دو برابر کنیم. پزشکانی را هم که اکنون به مناطق محروم می‌فرستیم در سال‌های دو ساله یا چهار ساله طرحشان است و از این مسیر ماندگاری پزشکان را افزایش دادیم اما به معنی این نیست که یک متخصص ۳۰ سال در یک منطقه محروم می‌ماند.

حریرچی ادامه داد: ما در بیمارستان اصلی خرمشهر تا دو سال قبل پزشک عمومی نداشتیم اما اکنون پزشک عمومی و متخصص را در آنجا تامین کردیم. هرچند شرمنده‌ایم چرا که این میزان نیز کافی نیست.

قائم مقام وزیر بهداشت در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه حقوق مسئولان وزارت بهداشت اعم از معاون وزیر، قائم مقام و غیره چقدر است؟ گفت: میزان دریافتی ما را باید از کسانی بپرسید که آن را به ما پرداخت می‌کنند. اما صراحتا می‌گویند که وزیر بهداشت، معاونین او و اکثر روسای دانشگاه‌ها یک پنجم یا یک دهم معادل کار دولتی‌شان دریافت می‌کنند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 547035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 83
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    67 18
    واقعا دریافتی های غیر متعارف پزشکان روح جامعه را آزرده میکنه در واقع کل جامعه اعم از معلم,بازاری,کارگر بدبخت,استاد دانشگاه ,برای پزشکان کار می کنند.
  • بی نام IR ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    53 16
    پزشک یا هر شخص دیگری که در ایران اسلامی از اول ابتدایی تا دانشگاه درس خوانده باید بدند از پول بیت المال بسیار برایش هزینه شده تا خدمتگزار مردم باشد نه خون مردم را تو شیشه کند. آیا یک شخص می تواند ادعا کند که به بیت المال مسلمین بدهکار نیست
  • بی نام A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    47 9
    عیب کار ایجاست بودجه وزارت بهداشت بیشتر صرف حقوق پزشک ها شدن دریغ از گسترش امکانات سخت افزاری بیمارستان ها و مساله دیگه این که درست دکتر درس خونده. سرمایه مملکت و لی چرا باید یک شب پولدار بشن یعنی نمیشه اسه اسه پولدار شد
  • هرمز A1 ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    سلام من کارمند وزارت بهداشت و حسابدار بیمارستان هستم این پزشکا اکثر قریب به اتفاقشون ساعت 9 میان 12 میرن و تمامی کارها رو پرستارا، بهیارا و کمک بهیارا انجام میدن و پزشک فقط پول پارو می کنه درحالی که بهیار ، کمک بهیار پرستار و .... چیزی حدود یک یا دو درصد این پزشک حقوق میگیرن تو همین بیمارستان من از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر کار میکنم حقوقم میشه 1600000 اما پزشک ساعت 9 میاد 12 میره حقوقش میشه 200 300 میلیون تومن این کجاش عدالته من تو سن 40 سالگی با مدرک فوق لیسانس به همراه همسرکارمندم هردو نفر جون میکنیم اما هنوز یه خونه نداریم اما این پزشکا باید سوار ماشین یک میلیادی بشن توی خرید دارو و تجهیزات هم دلالی کنن کارپردازواجبارکنن که بره از فلان شرکت بخره وگرنه اونا از دارو...استفاده نمی کنن
    • حسنی IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      35 62
      شما عمل هم میکنی؟ چه جالب
    • علی IR ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      17 3
      حقیقت را باید از حسابدارهای بیمارستانها پرسید
  • حسین A1 ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    56 8
    واقعا این مساله ای هست که به این راحتی قابل قضاوت نیست. بعضی از پزشک ها مرده رو زنده می کنن و بسیاری از عمل هایی که دیگران انجام نمیدن رو انجام میدن پس پول بیشتری در میارن. از طرفی میانگین حقوق تو کشور حدود 1.5 میلیونه و اگر بگیم درس خونده و حقشه بهتره که که یه پزشک حداکثر 15 میلیون بگیره یعنی ده برابر میانگین جامعه و نه 500 میلیون. بالانس این مساله سخت هست. البته نظر من اینه که اگر پزشک کم هست مثل زمان قدیم از پزشک های کشور های دیگه مثل هند و ... استفاده کرد که مردمم خاطره بدی ازشون ندارند
  • بی نام A1 ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    39 21
    به نظرتون با حقوق این پزشکان چند نفر رو میشه استخدام کرد؟ چند جوان رو میشه از دام اعتیاد نجات داد؟ چند زندگی تشکیل داد؟ چند زندگی رو از طلاق نجات داد؟ درس خوندن که خوندن دلیل نمیشه حق بقیه رو بخورن در ضمن پزشکیا نصف سختی که دانشجویان دکتری مهندسی میکشن رو نمیکشن، چند تا کتاب حفظ میکنن و بعدش میرن دوره میبینن نه نواوری دارن و نه دانش و محصول جدیدی ارایه میدن
    • بی نام A1 ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      13 10
      شما عزیزم چند بار پزشکی خوندی ؟که میدونی
  • بي نام ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    27 14
    واقعا حرف حق زدين پزشكا ى عمومى بيچاره ها شبانه روز كار ميكنن با كلى بى خوابى و استرس تازه كارانه هايى كه هشت ماهه عقب افتاده ملت پول هاى ميلياردى كه خورده ميشه رو نبيبينن اونوقت زورشون به پزشكا ميرسه
    • بی نام A1 ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
      6 2
      مشکل انجاست که شما پزشکان عزیز فکر می کنید فقط شما زحمت کشیدید و بی خوابی کشیدید و ... . تا حالا از دوستان خودتون که تو رشته های مهندسی مدرک دکتری دارند پرسیدید چقدر درآمد دارن؟ فکر می کنید اونها با خوابیدن و خوردن به اینجا رسیدن و فقط شما بی خوابی کشیدید؟؟
  • بی نام A1 ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    20 1
    پرداخت قانونی است ولی سقف پرداخت غیر متعارف کاملا غیر قانونی است
  • حسن IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    25 43
    واقعا ما ایرانی ها آدمای بی منطق زیاد داریم. تو همه جای دنیا حقوق یه مهندس حداقل سه برابر کارگره و تو ایران بین دو تا 10 برابره. حقوق پزشک متخصص هم با توجه به اهمیت شغلش بین 10 میلیون تومان تا 30 میلیون تومان منطقیه. بنده یک مهندس هستم و حقوقم تو یک شرکت خصوصی حدود 3 برابر همکاران محترم خدماتیه. حقوق مدیرم که اون هم مهندسه سه برابر منه. حالا خود این مهندسین که حقوقشون چندین برابر کارگراست کاسه داغ تر از آش میشند و حقوق پزشکان رو با کارگران مقایسه می کنند. اگر قرار به کاهش حقوق پزشکان باشه در مرحله اول باید حقوق بقیه اقشار به تناسب کاسته بشه. کمی انصاف داشته باشیم.
    • بی نام RO ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      11 9
      کسی راجب حقوق سه برابر حرف نزد استاد.اینجا بعضی دکترا صد برابر در میارن
  • بی نام A1 ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    54 9
    عیب سیستم ایران این است که فقط افراد دارای استعداد ذهنی تجربی را انسان نخبه می داند در حالیکه در اروپا و امریکا بر مدار شعار « انسانها متفاوتند و استعدادهای متفاوتی دارند» عمل کرده و آن کارگر نانوایی که با مهارت خوب نان خوب می پزد را نیز انسان نخبه می داند و بر مبنای این دیدگاه تفاوت حقوق آنها هرگز از سطحدو یا سه برابری بالاتر نمیرود. برای نمونه میانگین حقوق پزشکان متخصص در چند کشور اروپایی بدین قرار است: درآمد پزشكان شاغل در بيمارستان های فرانسه بين ۴۵۰۰ تا ۷۹۰۰ يورو ۱۲ تا ۲۵ ميليون تومان، در ايتاليا بين ۴۵۰۰ تا ۱۲۰۰۰ ۱۲ تا ۴۲ ميليون تومان، در دانمارك بين ۸۳۰۰ تا ۱۳۳۰۰ ۲۹ تا ۴۶ ميليون و ... است البته بدون محاسبه مالیات 10 تا 40 درصد. حال ببینید پزشکان متخصص در ایران چقدر درآمد دارند.
    • بی نام IR ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      8 7
      عزيز دل برادر اروپا تو اروپا بيشترين سرمايه گذاري تو بخش بهداشت عمومي انجام ميشه و سيستم بيمه عمومي كارآمد داره، مشكل اين سيستك فشل بهداشت و درمانه اينقدر بذر كينه نكار و از عدم اطلاعات مردم سواستفاده نكن
  • محسن A1 ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    46 10
    متاسفم براتون با این تیترتون. من خودم شخصا شدیدا مخالف اختلاف درآمد این قشر با بقیه مردم هستم. همینطور مخالف سرسخت سیستم فاسد زیرمیزی گرفتن و غیره این صنف. ولی نکته تاسف برانگیز نحوه تیتر زدن شماست. این آقا در دفاع از پزشکی که در نقطه صفر مرزی کار میکنه گفته که حقوقش از شیر مادر حلال تره اگه بگیره که نمیگیره، نه در دفاع متخصصای فلان بیمارستان که 30 40 تومن میگیرن. اینجوری تیتر میزنین که ملت خبر رو باز کنن و بدون اینکه تا ته متن رو بخونن هیجان زده بشن و بد و بیراه بگن تو کامنتا؟ بیشتر از این برات متاسفم که این کامنت رو تایید هم نمیکنی.
  • بی نام A1 ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    34 4
    هورااااا ملت بدونین بعد از اینهمه افزایش حقوق بازنشستگی و توی بوق و کرنا کردن ، دیشب بالاخره حکم حقوقی جدیدم رو تو سایت بازنشستگی دیدم 177 هزار تومن اضافه شده و به یک میلیون و صد هفده هزار تومن رسیده . یعنی خدایا شکرت من اصلا مخم هنگ کرده . یک میلیون کجا و دویست سیصد و ششصد میلیون کجا ؟
  • بی نام DE ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    45 14
    آقای وزیر بهداشت، تمام بودجه درمان نباید به جیب پزشکان برود، در حالیکه که در کشورهای پیشرفته حقوق پزشکان معقول ولی بودجه پژوهش های درمانی و ساخت تکنولوژی بسیار بالاست. شما همین را بدانید که بسیاری از پژوهشگران درصدد هستند که در 20 سال آینده کامپیوترها جایگزین پزشکان عمومی شوند. همین طور با شبیه سازی های قبل از جراحی ها خطای پزشک را پایین می آورند. داروسازی ما نیز عقب مانده است و عوارض داروهای ساخت ایران بسیار بالاست. شما از پژوهش دور مانده اید. شما وزیر بهداشت هستید نه وزیر پزشکان.
  • بی نام IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    54 54
    برادر من استاد دانشگاه شهید بهشتی و جراح سرطان تو یکی از بیمارستانهای دولتی تهرانه. به طور متوسط 150 تا عمل در ماه انجام میده و حدود 25 میلیون درآمد ماهیانه اشه. یعنی تقریبا هر عمل جراحی 167 هزار تومن حق الزحمشه. حالا چه عمله ساده آپاندیس فرض کنین یا عمل 98 ساعته سرطان مری و معده. علاوه بر 12 سال مدرسه، 13 سال دیگه هم درس خونده و تو این مدت درآمدش صفر بوده. حالا خوتون قضائت کنین حقش هست یا نه، باید حتما اون هم ماهی 2.5 میلیون بگیره...
    • بی نام A1 ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      17 3
      این حرف کاملا خلاف واقع هست
    • رر A1 ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      5 0
      اگه هر روز کار کنه میشه روزی ۵ عملهر عملی ۳ساعت طول بکشه میشه ۱۵ساعت در روز این طوری درصد خطا خیلی بالا میره
  • عباس IR ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    53 14
    ابن سینا کجایی .واقعا کجایی
  • بی نام A1 ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    62 19
    در هیچ جای دنیا این تفاوت درآمدی وجود ندارد
  • بی نام RO ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    69 7
    اگه با همین فرمون بریم جلو کم کم تبدیل به زامبی خانه ای میشیم که هرکس فقط به فکر رفاه خودشه ولو به قیمت خون دیگری. ایراد از دکترها نیست البته، اخلاق و منش مردم به طور کلی اینجوری شده، تا جایی که میتونم از بقیه میچاپم چون حقمه و از شیر مادر حلالتر
    • بی نام IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      16 0
      كاملا موافقم عجب كشور اخلاق مداري داريم
  • reza RU ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    42 81
    حقوق کارگر را با یک فوتبالیست مقایسه کنید اون موقع که دکتر از همه خوشی ها و تفریهاتش زد و درس خوند اقای کارگر با بچه محلهاش گل کوچیک بازی میکرد و میخندید..... کی گفته دکتر شدن ربطی به ثروت دار ه یه سر برید دانشگاه تهران و ببینید طرف از دهاتهایی که نه اب داره و نه برق بهترین رشته را قبول شده
    • بی نام GB ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      18 3
      از کلمه تفریهات... شما می توان به عمق دانش پزشکیتان و شب نخوابیهایتان پی برد
    • بی نام A1 ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
      22 10
      توی این مملکت فقط پزشک درس خونده هست؟ مهندس و استاد دانشگاه و بقیه تحصیلکرده ها بیسواد هستند؟؟؟
  • بی نام IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    13 5
    lفاجعه است وقتی که مسئولی در ایرن کشور حقوق ماهیانه صد میلیون را برای یک پزشک تازه کار از شیر مادر حلال تر می داند. این مسئول قائم مقام وزارت بهداشت هم هست. حتما اگر درامد میلیاردی هم فردا رو بشود باز ایشان فتوای حلال تر از شیر مادر می دهد. زحمت زایمان های گفته شده را هم اغلب ماماها می کشند و نه ان متخصص. مرگ و عوارض مادران هم نه با حقوق های صد میلیونی که با تربیت بهورزان در سی سال پیش حل شد. اقای قایم مقام شما که استدلال کرده اید این حقوق صد میلیونی مرگ و عوارض مادران را کم کرده است، مگر دو سال قبل از مسئولیت شما چقدر بود و الان چقدر است؟
  • بی نام A1 ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    14 6
    والا زمان ما اونایی که مخشون نمیکشید رفتن تجربی خوندن و دکتر شدن حالا ببین چجوری ازشون دفاع میکنن
  • بی نام GB ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    7 3
    ماشا... پول خوب میگیرند تا قرون آخر ولی کیفیت خدمات درحد صفر.. امکان نداره شما با یک نسخه پزشک متخصص مطمئن باشی که خوب میشی. یکی از نزدیکان برای بیماری گورشیش نزد 5 دکتر متخصص رفته بود و هریک نظر دیگری را رد کرده بود. کیفیت نزدیک صفر
  • ماووزه A1 ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    9 9
    به نظر میرسد گروهی تعمدا از درک این مطلب سر بار میزنند که پول پرداخت شده به پزشکان متناسب با تعداد بیماران آنها است. چه کسی مفهوم 1047 عمل پیوند در شش ماه را درک میکند؟ کسی به میزان استرس و مسوولیت پزشک مزبور هم توجه میکند؟ همه ظاهرا قصد بالا کشیدن خود، به قیمت پایین کشیدن پزشکان را دارند
  • علی IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    11 7
    همه این گزارش رو میشه در یک خط خلاصه کرد , "چون پزشک ها بهشون نیاز هست و مردم به شدت بهش نیاز دارن , میتونن هر چقدر که دلشون خواست درامد داشته باشن , و اصلا این سواستفاده کردن نیست و هر چقدر تونستن بتیغن از شیر مادرشون بهشون حلال تره" عجب استدلالی .
  • بی نام IR ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    8 1
    متاسفانه تعهد و اخلاق در حرفه پزشکی نیز خیلی داره کم رنگ میشه... وگرنه نوش جونشون اگر به سوگندنامه بقراط وفادار می ماندند...
  • جسن A1 ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    4 2
    چرا بايد يه كارگر ساده ساده ساده 800 تومان بگيره و من دستفروش روزي 10000 تومان اين انصاففففففف
  • بی نام A1 ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    4 1
    اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
  • میلادد A1 ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    6 5
    چن ساله همین حرفا گفته میشه. مردم باید رسیدگی کنن آیا؟ جالبه بعضیا در نظرات حمایت هم می کنند. من که هم مهندسی خوندم و هم علوم تجربی دکترای بیوانفورماتیک دقیقا اطلاع دارم که پزشکان ایرانی چقدر سواد دارن و این چند ده و صد برابری حقوق نسبت به نخبگان علوم مهندسی و پایه ایران برای بسیاری از پزشکان کم سواد ایرانی خداپسندانه نیست.
  • بی نام A1 ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    14 7
    ساخت وساز وبرج سازی دکترا وپزشکان هم اضاف کنید که توی کار مهندسین عمران و مجریان ساختمانی دخالت می کنند ودرآمدهای میلیاردی دارند حالا فرض کن یک مهندس عمران بیاد نظری در امر درمان بده، بیچارش می کنند مثل سریال در حاشیه که با لابی دیدید چه بلایی سرشون آورند و این داستان ادامه دارد و...
  • بی نام A1 ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    8 7
    بیکاری و بیپولی مردم را باید جای دیگری بجز جیب پزشک زحمت کش مطالبه کنین عزیزان من
  • میلاد A1 ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    11 5
    بعد جناب سخنگو با این تفاسیر حقوق بسیار معمولی آن مأمور نیروی انتظامی که شب ها برای اشرار کمین می زند در جایی که هیچ امکاناتی اعم از برق و آب لوله کشی و حتی آنتن تلفن همراه نیست مرزهای سیستان و بلوچستان که بنده خودم آنجا شاهد بوده ام نسبت به سایر مشاغل معمولی دولتی در همین تهران را چگونه تفسیر می فرمایید؟ بروید فیش حقوقی آن بنده خداها را بگیرید نگاه کنید تا بلکه شرم نمایید.
  • بی نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    11 5
    اگر درس خواندن و سواد دليل پول زياد گرفتن از مردم بيچاره است پس بايد خيلي از مهندسين و پروفسورهاي كشور درامدي بيشتر از پزشكان داشته باشند.
  • ناشناس IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    8 4
    قشر ثروتمند جامعه بانکی ها وکارمندان مخابرات هستند
  • علی A1 ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    10 5
    چرا سراغ بازاریها وفوتبالیستها نیستید،بهتر است تمام پزشکها از بیمارستانهای دولتی بیرون بیایند وبه بخش خصوصی بروند وبیمارستانهارا به شما بسپارند.،با این کارها چند پزشک با تجربه را هم از بخش دولتی فراری بدهید .تا مجبور شوید برای هر مشکلی به بیمارستان خصوصی بروید
  • تبریزی RO ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    10 10
    من فارغ التحصیل فوق لیسانس شریفم پایه حقوق من 3 میلیونه که عدد خنده داری در مقابل بچه های پزشکی و دندون پزشکیه و سربازی هم دارم در حالی که یه پزشک عمومی که واقعا اون زمانی که ما کنکور میدادیم هرکی ریاضیاتش ضعیف بود میرفت تجربی به جای سربازی میره طرح با حقوق 8 میلیون ما ها هم سربازی بدون حقوق و هرچی هم یادگرفتیم تو این دوران سربازی از یادمون بره .
    • ناشناس IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
      12 18
      خوب مهندس پزشک درس خونده جراح شده و الان عملاخدمات را به مردم ارائه میده تو هم بیا خدمات رائه بده وپول بگیر؟کسی مانع نمی شود
    • مریم A1 ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
      4 3
      الان هرکی درسش ضعیفه میره ریاضی بیشتر بچه های درسخون ب خاطر درامدش میرن تجربی.تعداد بچه های ریاضی تجربی حتی قابل مقایسه نیست انصاف داشته باشین.قبولی ریاضی واقعا کاری نداره
  • بی نام A1 ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    12 4
    درسته یه پزشک باید درامدش بالا باشه ولی نه تا این حد اختلاف با حقوق کارگر
  • meysam azizian A1 ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    16 4
    بیشتر پزشکان محترمی که سخنگوی وزارت بهداشت راجع بهشون صحبت میکنند ، تنها دلیلی که دنبال رزیدنتی یا شهرستان های دورافتاده میرند منافع مالی خودشون هست. به عنوان مثال، رادیولوزی یا چشم که پر طرفدارترین تخصص هستند، پر درامدترین نیز هستند. چه بسیار مهندسانی با مدرک فوق لیسانس یا دکترا که تو شهرستانهای مرزی کار میکنند و دریافتی زیر 2 میلیون تومان دارند. حقوق دریافتی پزشکان از بیت المال پرداخت میشه، چه بهتر که یک تعادلی در پرداخت وجود داشته باشه که چه کارگر، چه مهندس و چه پزشک بتونه در اسایش زندگی کنه و فاصله طبقاتی به وجود نیاد.
  • بی نام IR ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    12 5
    تو 6 ماه 1000 تا عمل کرده؟یعنی طرف روزی تقریبا 60 تا عمل انجام داده؟ اونم متخصص پیوند کلیه؟ انگشت که چسب زخم نمیزدهمسخره کردین؟ ... معلم با مدرک دکتری داریم سالی 20 میلیون نمی گیره بعد ماهی 20 میلیون برای پزشک کمه؟ 60 جور پرداختی خارج از حقوق برای پزشکا دارن. درامد پزشکا تو همه دنیا بالاست درست،ولی تو هیچ خراب شده ای درامد سالانه ی یه پزشک 20 تا 100 برابر یه معلم و کارگر و کارمند و مهندس و ... نیست.
  • بی نام RO ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    10 4
    اینکه دکتر درس خونده صحیح ولی چرا باید بین دکترای کشور این همه فاصله باشه این اقا در ادبیات دکترا داره دیگری در ریاضی و ....چرا بین این همه فرق در پرداختی هست، چرا بین همان شخصی که نزد همون دکتر با فوق لیسانس خدمت میکنه و بین اون دکتر این همه فرقه،چرا لین فوق لیسانسی که نظامی هست با دکتر این همه فرقه،البته فرق باید باشه ولی این قدر؟حتی یک قاضی با اون همه حساسیت شغل چقدر میگیره نهایتا پنج میلیون،ایا کار قاضی حساسه یا یه دکتر عمومی؟
  • بی نام A1 ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    9 2
    اره حقوق پزشک باید بیشتر از کارگر باشه ولی نه تا این حد
  • مهدی IR ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    11 8
    اقای محترم که از پزشکا دفاع میکنی امروز رفتم دکتر پوستم ورم کرده سوخته 20 تومن ویزیت دادم تا نشستم میگه حساسیت میگم قربونت اصلا پامو نگاه کن میگه من میدونم حساسیته لطفا وقت نگیر برو بیرون مریضا روزه هستن به کاراشون برسن منم بهش میگم دکتر مغرور منم ارشد مدیریت خوندم لطفا شعور منو به بازی نگیر میگه میدونی داری بهم بی احترامی میکنی برخورد قانونی داره خلاصه جر و بحث بالا کشید طبق معمول اخرش حق با پزشکاس
  • ته خط فقر A1 ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    15 1
    هیچ کسی با پزشکان محترمی که جان انسانها را نجات میدهند، مشکل ندارد. مشکل دولت ناعادل است. مردم از ناعدالتی بیزارن. بنده با مدرک دکترای ادبیات دانشگاه تهران ماهی یک میلیون میگیرم. آیا من زحمت نکشیده ام؟؟ آیا این عدالته؟
  • بی نام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    20 2
    سلام. من با مدرک دکتری دبیر آموزش و پرورش هستم و 24 سال سابقه دارم. در هر سه مقطع شاگرد اول بودم در بهترین دانشگاه های دولتی کشور. به علت تعهد خدمت ناشی از دوره تربیت معلم نتوانستم مدارکم را آز آموزش و پرورش آزاد کنم و هییت علمی بشوم . حکم من بدون کسوات و پس از افزایش چند ماه پیش رتبه بندی2700 است ک کلی از آن هم کسر می شود.این تبیعض در حقوق ها بی عدالتی محض است.این دنیای ما را که آقایان جهنم کردند تسویه حساب شرمندگی ما در نزد خانواده بماند سرپل صراط در آن دنیا.
  • حسام A1 ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    10 2
    این کدام شهر است که روزانه 15 نوزاد در آن به دنیا می آید و فقط 1 پزشک متخصص دارد؟
  • بی نام A1 ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    21 2
    نکته اینجاست که تو کشورهای پیشرفته درآمد سالیانه یک پزشک بین 100 تا 200 هزار دلار و درآمد یک کارگر غیر متخصص بین 35 تا 50 هزار دلار. یعنی یک چیزی بین 3 تا 4 برابر. ولی تو ایران این رقم نزدیک 1500 برابر داره میشه. مشکل کارگر حقوق بیش اندازه کمش
  • بی نام RO ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    1 4
    اقای دکتر حریرچی کارانه باید بر اساس اهمیت حیاتی رشته تخصیص یابد .انصافا وجود جراح برای شهر مهمتر است یا پرتودرمانگر که کار انرا درواقع تکنیسینها انجام میدهند.پرتو درمانی توسط هر متخصص قابل انجام است
  • ایرانی A1 ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    7 0
    تو این دنیا چیزهای متفاوتی دیده میشه ح ، درامد پزشکای این مملکت همویکیشونه و این از ضعف سیستم دولتیه که این چنین ناهنجاریهایی دیده میشه . اما پزشکای عزیز خودشون یک کاری کنند که این سیتم مدیریت مملکت به فکر ملت نیست حس انسانیت را بارور کنید .
  • بی نام A1 ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    9 8
    خوب کارگر باید درس میخونده و کنکور میداد که نداد و 12 سال از عمرش صرف دانشگاه میکرد .خوب حقشه حقوق پایین دریافت کنه.
  • vahid A1 ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    7 2
    اکر قرار بود همه درس بخونن همه دکتر بودن کهگناه نکردن که .دکترها حقوق بگیرن نوش جان ولی فاصله حقوقی خیلی بالاست.مهم اینه
  • آزاد US ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    16 4
    تو آمریکا یه پزشک در صورت داشتن درآمد بالا،حدود پنجاه درصدشو مالیات میده. آیا در ایران هم همینطوره؟
  • بی نام A1 ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    19 7
    دوستان در امریکا کسی بخاد پزشکی بخونه 4 سال اول باید برای هر سال بین 60 تا 80 هزار دلار شهریه بدهد ولی اینها رایگان و با امکانات مردم درس میخونن و درامد امریکا رو طلب میکنن اگر درامد امریکا رو میخای چرا نرفتی امریکا؟ ایا یک میلیارد و چند صد میلیون داشتی که پزشکی بخونی؟ ظرفیتهای پزشکی رو هم کم کردن و ایجاد انحصار کردن و نتیجه انحصار اینه که طرف قیمت بالاتری مطالبه میکنه من پزشکای هندی یادمه بسیار ادمای خوش اخلاق و خوبی بودن اونها باید برگردن و این دوستان هم بهتره برن امریکا. اینجا در 3 دقیقه ویزیت میکنن و رورزی 20 همل میکنن ایا امریکا هم چنین کاری میتونی بکنی؟
  • بی نام A1 ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    11 17
    همه پزشکان را از ایران اخراج کنید اینها هیچ کدامشان به درد نمیخورند اصلا مردم ایران نیاز به دکتر ندارند ما بیشتر به دلال تاجر وبساز بفروش و املاکی و اختلاسگر و نمایشگاه دار بیسواد و ....نیاز داریم که هرچقدر دلشان میخواهد از مردم بگیرند و مردم هم دعاشان کنند
    • بی نام A1 ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
      1 3
      احسنت افرین گل گفتی
  • بی نام IR ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    10 7
    حقوق پزشكان دولتي بايد خيلي خيلي كم بشه تا فقط اونايي كه دنبال كمك به مردم هستند برن اونجا. حقوق پرستارها هم زياد بشه تا انگيزه پيدا كنن
  • فرزين A1 ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    30 7
    والا پزشك دكتر هست و منم ١٢ سال بعد از ديپلم درس خوندم دكتري گرفتم توي رشته خودم يكي از رشته هاي فني ؛ ولي هرگز به پاي دكتر هايي كه طبيب هستن نميرسه درامدمون حتي نزديكشونم نميشه درسته كارگر به هر دليلي درس نخونده و زحمت درس و ساليان سال پزشك كشيده و قابل مقايسه نيستن ولي اشخاصي مثل من هم پا به پاي اون شخصي كه پزشك هست درس و سختي داشتيم ... در واقع هر دو دكتر هستيم ولي درامد اون كجا و ما كجا ؟ ...
  • بی نام A1 ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    5 8
    باید توجه کرد که ما به طور متوسط ۵۰ درصد از حق العلاج را به دلیل هزینه‌های بیمارستان به پزشک پرداخت نمی‌کنیم و بقیه آن را نیز اگر بالاتر از سقف مورد نظرمان باشد از طریق مالیات پلکانی کاهش داده و سپس هم یک مالیات ۲۰ درصدی به آن می‌خورد. اگرباز هم مجموع دریافتی پزشک بالای ۸۰ میلیون باشد آن را پرداخت نمی‌کنیم...خدایی چرا پزشکا ساکتن؟؟؟کدوم قشر انقدر تحملش بالاس که هم پولش رو بخورن هم حرمتش رو؟؟؟؟
  • سعید A1 ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    7 2
    مکررا در این گزارشات نام حقوق برده می‌شد اما باید توجه کرد که حقوق یک پرداختی ثابت و مستمر است و این ارقام کارانه‌ای است که به پزشکان براساس میزان کارشان پرداخت می‌شود. حقوق از محل منابع عمومی است اما کارانه از محل حق العلاج پزشکان است و البته کمتر از ۵۰ درصد آن را به پزشکان پرداخت می‌کنیم..
  • بی نام IR ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    13 5
    حقوق خوب بگیرند نه حقوق چندصد میلیونی آخر سر این پول رو باید از مردم بگیرند نمیشه که سلامتی مردم مایه کاسبی یک عده بسه
  • حسن منافی A1 ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    17 11
    سلام آن متخصص زنان كه دكتر حرير چي مثال زده همسر بنده است كه در يك مورد به مدت ٦٦ روز به تنهايي در شهر خ... كشيك داد. خودم هم متخصص پاتولوژي همان شهر بودم. شاهد بودم كه در اين ٦٦ روز ايشان به طور متوسط روزي ١٥ زايمان انجام مي دادو همه بيماران اورژانس را هم ويزيت مي كرد و در ٢٤ ساعت ١٢ ساعت زمان خواب و استراحت داشت. ناهارمان را هم معمولا ساعت ٥٦ در اتاق عمل مي خورديم... علیرغم این شرایط هیچ تقدیری از طرف وزارت بهداشت از ایشان به عمل نیامد و این 19 ماه و 6 روز در هیچ کجا ثبت نشد و هیچ امتیازی مثل شرکت در امتحان فلوشیپ برایش در نظر گرفته نشد. نهایتا شرایط به گونه ای پیش رفت که با پایان طرح امکان ادامه خدمت مهیا نبود . در صورت تمایل خبرآنلاین جهت پیگیری خبر ایمیل خود را ارسال میکنم
    • حسن منافي A1 ۰۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
      1 1
      اصلاح مي كنم منظورم ١ الي ٢ ساعت استراحت در ٢٤ ساعت بود
  • بی نام IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    13 13
    اکثر پزشک ها در بعضی از مناطق به جای چندین پزشک دارن کار می کنند و زحمت می کشن به خاطر همین درامدشون با لا می ره ، پس مقایسه پزشک با کارگر درست نیست
  • کارکند زندان A1 ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    11 3
    مجلس قبلی قانونی را تایید کرده که حقوق پزشکان و کارمندان زندان بذلیل حساسیت شغلی و تماس با زندانیان افزایشی تحت عنوان قانون تسری دریافت نمایند. اونوقت ااقای نوبخت به ما و معلمین گرامی میشویم پول واعتبار نداریم ولی برای حقوق چند صدمیلیونی پزشکان و روسای بانکها پول و اعتبار دارند. جناب نوبحت انصاف کجاست؟ ایا تاکنون ازیک زندان بازدید کردی ببینی یک بند با500 نفر متهم که اکثرااز جامعه طرد شده اند را یک نفر زندانیان شب تا صبح کنترل میکنه؟
  • بی نام A1 ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    22 2
    برای معاینات استخدامم که به یک درمانگاه دولتی رفته بودم، منشی درمانگاه مُهر دکتر دستش بود و بعد از واریز پول، مهر میزد در حالی که دکتر منزل بودند البته من صبر کردم تا دکتر بیاد و واقعاً در برابر پولی که میدم، معاینه بشم. این وضعیت کار بعضی از حضرات. اگر یک فرد بیمار استخدام دولت شود چه؟
  • امیر A1 ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    28 12
    شما پزشکا که میگین درس خوندیم، چند سال درس خوندین؟؟؟؟؟؟ مگه مهندسا درس نخوندن؟ مگه اونا که رشتشون انسانیه درس نخوندن؟؟؟؟ کلا شیش سال میخونین دیگه انگار ما یک ساله ارشد و دکترای مهندسی میگیریم
    • بی نام RO ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
      5 5
      اولا 6 سال نه هفت سالاونم عمومی...هیچ عمومی درآمد چندصد میلیونی نداره. واسه تخصصم چندین سال ک واسه هر رشته متفاوته ک کمترینش سه چهار ساله باید بخونه
  • علی A1 ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    28 8
    عموی من استانبول پزشک متخصصه و زندگی متوسطی دارند، عصرها هم میشینه کتاب می نویسه...ایران اکثر پزشکان فکر کسب درامد و ...هستند.
  • ناشناس IR ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    32 20
    رشته های ریاضی میان میگن ما زرنگتر بودیم ما ریاضی بلد بودیم رفتیم دانشگاه شریف یا علم وصنعت درست ولی تا خدمات به جامعه ارائه ندهید خبری از پول نیست.اتفاقا در کشورهای توسعه یافته بیشتر پولدارها در بخش صنعت مشغول هستند خوب شما هم آموخته هایتان تجربیاتتان را در بخش صنعت پیاده کنید ول پول پارو کنید.یک پزشک که با زحمت فراوان جراح شده و قلب یا کلیه پیوند می زند خوب دارد در قبال خدمتی که ارائه می کند پول می گیرد و الا اگر در خانه بنشیندخبری از پول نیست
    • بی نام A1 ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
      7 2
      حرف بی حساب کتاب نزن آقای باسواد. تا وقتی پول مملکت به جای تولید بره تو جیب دکترا، تولیدی نیست که ما خدماتی ارائه بدیم. تولیدم حتی میفته دست شما پزشکا بساز بفروش و خیلی کارای دیگه میکنید. یجوری حق به جانب صحبت نکنید انگار مردم نفهمن
  • باربد قائم شهری A1 ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    27 15
    " احمدی نژادی ها " خوب کانال رو عوض کردن ... از اختلاس و مفاسد خودشون به درآمد پزشکان و مدیر کلان که همیشه بوده
  • سعید A1 ۰۲:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
    4 0
    البته برای مهندس ها هم تو برخیجاها حق مهندسی برای هر پروژه ای میدن. حتی برای روانشناس هم گاهی حق کمیسیون میدن بیچاره هنرمندی که رفته تو یه برنامه ساز زده یا براشون طرحی کشیده باید بره دکه مغازه ی فلانی فاکتور بگیره برای سنار تو این ملک کار و درآمد نظم و نظام نداره، برخی رشته های قدیمی تر خودشون رو با چسبوندن به دولت و با قانونی سازی خواسته های خودشون این شرایط رو عرف کردن؛ به بقیه هم چیزی باقی نذاشتن اصلا کار ما علوم انسانی و پایه ها رو شغل فرض نمی کنن
  • بی نام IR ۰۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
    11 1
    من به عنوان حامي دولت روحاني و كسي كه به ايشان راي داده ام از ايشان درخواست دارم به اين نابساماني ها در پرداخت حقوق ها رسيدگي كند به عنوان يك مهندس با 12 سال سابقه كار و دريافتي دوميليون توماني ديگر اميدي و انگيزه اي براي كار كردن ندارم