ایلنا نوشت: نماینده مردم ایذه در شورای عالی‌ استان‌ها با انتقاد از جیره‌بندی ۳۰ ساله آب آشامیدنی در این شهرستان گفت: انتقال آب به شهرستان ایذه کار چندان سختی نیست، اما متاسفانه به رغم اینکه در دولت‌های مختلف وعده انتقال آب به این شهرستان داده شد، هنوز کاری در این زمینه صورت نگرفته است.

مجاهد مقصودی درباره مشکلات شهرستان ایذه با اشاره به معضل آب شرب این شهرستان گفت: سال‌هاست آب شرب در ایذه جیره‌بندی است و مردم در طول شبانه‌روز آب ندارند. یعنی از صبح تا ساعت ۱۲ ظهر آب لوله‌کشی در جریان بوده و از ۱۲ تا ۵ بعد از ظهر آب قطع است، از ۵ تا ساعت ۹ شب آب در لوله‌ها در جریان است و بعد از این ساعت دوباره آب قطع می‌شود.

او با بیان اینکه مردم شهر ناچارند؛ در خانه‌های خود تانکر ذخیره آب نصب کرده و در ساعات قطعی از آب ذخیره شده در تانکرها استفاده کنند، ادامه داد: طی چند سال اخیر در ساعاتی که آب در جریان است؛ فشار آن ضعیف بوده و مردم مجبور هستند از پمپ‌های مخصوصی استفاده کنند تا بتوانند برفشار آب افزوده و تانکرها را از آب پر کنند.

مقصودی با اشاره به اینکه آب شهرستان ایذه از ۱۲ حلقه چاهی که در اطراف آن وجود دارد؛ تامین می‌شود، تأکید کرد: گرد و خاکی که در خوزستان وجود دارد، ممکن است؛ منابع آب ایذه را آلوده کرده باشد، هرچند که آب آشامیدنی ابتدا تصفیه می‌شود.

اولویت فعلی ایذه آب است نه ایجاد راه

نماینده ایذه در شورای عالی استان‌ها با تاکید براینکه شهرستان ایذه به لحاظ بیکاری در رتبه‌های نخست استان خوزستان قرار دارد، تأکید کرد: علی‌رغم اینکه اطراف این شهرستان و در حدود ۲۰ کیلومتری آن رودخانه ۶۰ کیلومتری کارون ۳ وجود دارد، اما متاسفانه عزم و اراده‌ای برای انتقال آب به شهرستان‌های ایذه و باغ‌ملک وجود ندارد. 

او گفت: انتقال آب به این دو شهرستان می‌تواند؛ کشاورزی را در این مناطق دگرگون و بخش اعظمی از مشکل بیکاری را حل کند.

مقصودی با اشاره به دیمی بودن بخش اعظم کشاورزی در این مناطق، ادامه داد: انتقال آب به این شهرستان کار چندان سختی نیست، اما متاسفانه به رغم اینکه در دولت‌های مختلف وعده انتقال آب به شهرستان داده شده است، هنوز کاری در این زمینه صورت نگرفته است.

نماینده مردم ایذه با اشاره به اینکه در این شهرستان شاهد احداث تونلی به منظور ایجاد راه مواصلاتی هستیم، تأکید کرد: این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که اولویت فعلی ایذه آب است نه ایجاد راه و مهم‌ترین مشکل ما انتقال آب به شهرستان است که اگر این اتفاق رخ دهد؛ بسیاری از مشکلات ایذه حل می‌شود.

او در پایان با تاکید براینکه بیکاری ریشه بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی است، تأکید کرد: اعتیاد، جرایم، مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی معمولا ریشه در بیکاری دارند و اگر این معضل حل شود؛ این مشکلات نیز حل خواهند شد، بنابراین انتقال آب به دشت ایذه می‌تواند؛ بیکاری و مشکل آب شرب منطقه را حل کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 568887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =