میزان نوشت: نایب رییس انجمن علمی رادیولوژی ایران گفت:درخواست بی‌رویه خدمات رادیولوژی هزینه‌های بسیاری را به بیمه‌‌ها تحمیل می‌کند.

حسین کرم پور، نایب رییس انجمن علمی رادیولوژی ایران، اظهار کرد: رادیولوژی به دلیل گستردگی و روزآمدی انتخاب اول دستیاران پزشکی برای ادامه تحصیل است.

وی در ادامه با بیان اینکه ایران در زمینه تجهیزات و علم رادیولوژی بسیار پیشرفته است، افزود: البته به دلیل تحریم‌ها، گران بودن تجهیزات و پایین بودن تعرفه‌های رادیولوژی در برخی زمینه ها عقب ماندگی هایی نیز دیده می‌شود.

این متخصص رادیولوژی درخواست بی رویه برای انجام خدمات رادیولوژی را عامل اصلی پایین بودن تعرفه ها دانست و یادآور شد: امروزه پزشکان به جای معاینه بالینی و گرفتن شرح حال از بیمار به خدمات پاراکلینیکی روی آورده اند بدین گونه که برای تشخیص هر بیماری آزمایش، سونوگرافی، ام آر ای، سی تی اسکن و ... تجویز می کنند.

وی افزود: این مساله علاوه بر افزایش هزینه بیمار به نظام سلامت و بیمه ها نیز هزینه‌های جبران ناپذیری را تحمیل می کند به همین دلیل مسوولان امر برای کنترل هزینه های سازمان های بیمه گر به جای کنترل در خواست ها و تجویزهای بی رویه خدمات رادیولوژی، تعرفه‌های آن را پایین نگه می دارند.

کرم پور در ادامه تدوین گایدلاین برای تجویز منطقی خدمات رادیولوژی را راهکار مناسب برای کنترل افزایش بی رویه امکان خدمات رادیولوژی دانست.

نایب رییس انجمن رادیولوژی ایران خاطرنشان کرد: دستگاه سونوگرافی برای متخصصان غیر رادیولوژیست همانند گوشی پزشکی و دستگاه فشار یک ابزار کمک تشخیصی است و این افراد زمانی می توانند از این دستگاه برای تشخیص دقیق استفاده کنند که دوره‌های آموزشی مصوب وازرت بهداشت را طی کرده باشند.

وی افزود: اما متاسفانه شاهد آن هستیم که برخی متخصصان زنان بدون سپری کردن دوره‌های آموزشی اقدام به انجام سونوگرافی می کنند.

کرم پور گفت: انجام سه سونوگرافی طی یک دوره بارداری ضروری و مکفی است این در حالی متخصصان زنان در هر مراجعه برای بیمار سونوگرافی تجویز می کنند.

وی گفت: متخصصانی که دوره سونوگرافی را طی می کنند طبق قانون نباید در سربرگ و تابلوی خود عنوان «سونوگرافی» را ذکر کنند ضمن اینکه نباید از بیمار هزینه‌ای دریافت و گزارشی ارائه کنند که متاسفانه امروزه شاهد بی‌توجهی متخصصان زنان به این قوانین هستیم.

مراسم روز جهانی رادیولوژی 14 آبان در هتل استقلال سالن دریای نور با حضور پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 597171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ر A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۴
    9 0
    سلام من خودم كارشناس راديولوژي هستم. توي خيلي از كشورهاي دنيا مثل آمريكا و كانادا و .... كارشناس راديولوژي سونوگرافي انجام ميدهد و نه دكتر ولي توي ايران چون براي دكترهاي راديولوژيست پول مهمه نميذارند كس ديگه ي ازشون بگيرن برا همين به متخصص زنان اعتراض مي كنند. حقوق دكترهاي سونو خيلي بيشتر از متوسط جهانيه . بيش از 150 ميليون در ماه. روز جهاني راديولوژي هم 17 آبان است.
  • بی نام RO ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۴
    2 0
    با سلام، ايا اين همه مراجعه كننده به دكتر كه هر روز بر تعدادشون افزوده ميشه به دليل بي كيفيتي داروهاي داخلي نيست؟؟؟ چون صنايع ديگه مثل خودرو هميشه زير ذره بين هست اما از صنعت دارو به جز همه چيز خوب است چيز ديگه اي نمي شنويم،