پولَکی یکی از سوغاتی‌ها و شیرینی‌های معروف اصفهان است.

 

 برای تهیه این شیرینی مقداری شکر را با نصف مقدار شکر آب و اندکی سرکه سفید مخلوط کرده و به مدت ۴۵ دقیقه روی اجاق می‌گذارند تا طلایی رنگ شود و بعد با قاشق آنها را روی سینی می‌ریزند و صبر می‌کنند تا سفت شود.

از افزودنی‌های دیگری مثل زعفران، لیموی عمانی خرد شده، پسته، کنجد و پودر نارگیل هم در مایع آن می‌توان استفاده کرد. البته این یکی از روش‌های خانگی تولید پولکی است. روش‌های تولید صنعتی و کارگاهی آن متفاوت است.

عکس‌ها: تسنیم
264282 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =