واحدهایی‌ را که‌ در دولت‌قبل تعطیل شده‌اند به نام ما می‌نویسند

محمدرضا نعمت‌زاده در نشست خبری درباره مانور منتقدان دولت در خصوص واحدهای صنعتی تعطیل شده گفت: واحدهایی که در دولت پیشین تعطیل شده است را امروز مطرح می کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا نعمت‌زاده در نشستی خبری درباره آمار منفی بخش معدن در سال گذشته گفت: هر چند آمار بخش معدن منفی اعلام شد اما این موضوع به خاطر اشکالاتی است که در بخش آمار وجود دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در توضیح این مطلب افزود : در زمینه معدن هم رشد تولید و هم رشد صادرات داریم. در بخش صنعت هم آمار بانک مرکزی و هم آمار مرکز آمار برای 9 ماهه اول سال گذشته اعلام شده که خوشبختانه رشد 5 درصد صنعت را شاهد بودیم.

او همچنین با ارائه توضیحاتی درباره واحدهای تعطیل شده و مانور منتقدان دولت در این خصوص گفت: بخش عمده ای از واحدهایی که تعطیلی آنها مطرح می شود سال هاست دچار چنین وضعیتی هستند و در دولت پیشین تعطیل شده اند، از سوی دیگر خبرهایی نادرست نیز درباره تعطیلی واحدهای صنعتی انتشار می یابد که درست نیست.

به گفته وی ارج در دولت پیشین تعطیل شده است و خبر تعطیلی روغن جهان و داروگر و ... نیز صحت ندارد . نعمت‌زاده گفت: ارج در سال 74 واگذار شده و سهامدار عمده آن، شرکت توسعه ملی است.

وی افزود: این خبرها بی‌انصافی است و خبرهای نادرست مطرح می‌شود. از سوی دیگر، نباید امروز درباره صنایعی صحبت کنیم که سال‌ها قبل تعطیل شده بود. مثلا کارخانه قند دزفول 10 سال بود که متوقف بود. کارخانه قند دزفول با تدابیری که در پیش گرفته شده، در حال بازسازی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: من می‌خواهم بگویم که نصف واحدهایی که امروز خوابیده، مربوط به دولت‌های قبل است. چه بسا صلاح هم نیست بازسازی شود. بعضی از واحدها این‌قدر قدیمی است که میان ورثه هم مسایلی وجود دارد.

نعمت زاده عنوان کرد: هر صنعتی یک عمری دارد. اگر نوسازی نشوند و تکنولوژی جدید نداشته باشند و محصول خود را تغییر ندهند، با چالش روبه رو می‌شوند. اگر ارج نوسازی می‌شد، مشتریان خود را همچنان داشت.

وی متذکر شد: آماری که در شهرک‌های صنعتی از واحدهای خوابیده و راه‌اندازی شده در طول یک‌سال گذشته داشتیم، بیش از یک‌هزار واحد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: یکی از ارکان اقتصاد سالم، شفافیت سیاست‌های اقتصادی است. سعی ما این است که در این مسیر حرکت کنیم. آنچه که در دولت انجام دادیم، حرکت در این زمینه بود. الان بالای 90 درصد اطلاعات در سامانه‌ها است.

نعمت‌زاده در رابطه با واحدهای تعطیل شده که قابلیت راه‌اندازی دارند، گفت: 99 درصد واحدهایی که دارای این شرایط هستند کوچک محسوب می شوند. صنایع بزرگ رو به رشد هستند.او در توضیح این مطلب افزود: از ابتدای دولت 3 هزار و 800 واحد تعطیل راه‌اندازی شده با 35 هزار شاغل. سال 95 فقط یک‌هزار و 80 واحد با 18 هزار شاغل راه‌اندازی شده است.

وی افزود: ما واحدی داشتیم که پروانه بهره‌برداری برای آن صادر شده بود که در داخل آن رفتیم دیدیم اصلا ماشین آلاتی در آن نصب نشده است، این نشان می دهد فقط می‌خواسته وام بگیرد و پروانه برای آن صادر شده است. او اضافه کرد: واحدی را داشتیم که برق آن نصب نشده بود و پروانه برای آن صادر شده بود. این‌ها در آمارهای واحدهای خوابیده ما قرار می‌گیرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: ما اولویت را به راه‌اندازی این واحدها قرار ندادیم و سراغ واحدهایی رفتیم که پیشرفت خوبی داشتند.

نعمت زاده درباره اقداماتی که به مظنور حمایت از واحدهای صنعتی صورت گرفته است، گفت: یکی از برنامه های ما حمایت از صنایع کوچک و متوسط بود. قرار بودنزدیک به 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به 7 هزار و 500 واحد کوچک و متوسط که مشکل نقدینگی داشتند، اختصاص یابد . آثار این اقدامات را در نیمه دوم سال مشاهده خواهیم کرد.

نعمت‌زاده گفت: در مقابل کسانی که انتقاد می‌کنند چرا در حال حاضر این طرح‌ها افتتاح شود، باید بگویم این‌ها طرح‌هایی است که در دولت یازدهم به اتمام رسیده بود.به هر روی در این دولت راه‌اندازی حدود 5 هزار طرح نیمه‌تمام دنبال شد. در کنار این‌ها، 31 طرح ملی داشتیم که یا افتتاح شده اند یا در حال افتتاح است.

وی افزود: در حوزه صادرات، 35 درصد رشد صادرات غیرنفتی را داشتیم. خوشبختانه تعداد واحدهای صنعتی که در سال گذشته دانش‌بنیان شدند، چشم‌گیر است. تلاش ما این است که واحدهای موجود را دانش‌بنیان کنیم.

وی متذکر شد: درست است نسبت به کمبود نقدینگی و تسهیلات بانکی همه می‌نالیم، اما خوشبختانه با توجه به ظرفیت بانکی کشور، سال گذشته 161 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش صنعت و معدن پرداخت شده که نسبت به سال 94 حدود 32 درصد افزایش پرداخت داشتیم. در بخش تجارت نیز در سال گذشته 72 هزار میلیارد تومان پرداخت شده که نسبت به سال 92 حدود 26 درصد افزایش پرداخت تسهیلات وجود داشته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره قرارداد رنو و بنز گفت: ما دیدیم که تعجیل نمی‌تواند به نفع ما باشد. در مذاکرات تا آن‌جایی که ممکن است، منافع ملی کشور باید رعایت شود.

نعمت‌زاده گفت: دوستان در حال تلاش هستند و رنو خیلی جدی است و اخیرا نیز نامه‌ای به ما داده است. موارد نهایی دنبال می‌شود. تجاربی هم قبلا در رابطه با کار با این شرکت بود که دنبال این بودیم که اشکالات گذشته تکرار نشود.

وی افزود: قرارداد بنز هم رو به اتمام است که ما داریم یک مقدار گروکشی می‌کنیم در رابطه با سهم تولید داخل. قرارداد با سیتروئن نیز انجام شده و پول هم فرستاده‌اند. بحث مخالفت سایپا نیز مطرح نیست. فقط بحث قیمت مطرح بود که اصلاح و به روز کردیم.

نعمت‌زاده درباره تغییرات قیمت‌ها در ابتدای بهار عنوان کرد: آنچه که من می‌دانم، بحث قیمت‌گذاری دولتی است. برمبنای متقضیات عرضه و تقاضا قیمت‌ها در حال تغییر هستند.

وی متذکر شد: من فکر می‌کنم این عادت که قیمت‌گذاری فروردین به فروردین را باید به نحوی اول دولت جمع کند. چون همه در ابتدای سال منتظر هستند چه تغییرات قیمتی در ابتدای سال صورت می‌گیرند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: آیین نامه ارتقای کیفیت خودرو برای از رده خارج کردن خودوهای فرسوده باید اجرا شود و در این راستا ۴۸ هزار تاکسی فرسوده در سال گذشته نوسازی شد.

نعمت زاده افزود: دو روش تشویقی و قهریه را به عنوان روش های پیشنهادی اجرای این طرح وجود دارد که در روش پیشنهادی تشویقی می توانیم با ارایه وام و تسهیلات ویژه مالکان خودرو را به سمت ارتقای کیفیت خودروپی خود ترغیب کنیم.

وی تصریح کرد: جلوگیری از عبور و مرور این خودروها توسط راهنمایی و رانندگی نیز به عنوان یک پیشنهاد قهریه ای می تواند مطرح باشد که استفاده از یک روش با تلفیق این دو پیشنهاد می تواند به اجرایی شدن این آیین نامه کمک می کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: برای دریافت اعتبارات لازم جهت جایگزین کردن کامیون ها و اتوبوس های فرسوده نیز برنامه هایی خوبی در نظر گرفته شد و در این زمینه اعتبارات محدودی نیز دریافت کردیم اما در سطح  وسیع نیازمند منابع مالی بیشتر هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: رکود در بخش صنعت نداریم. همین‌که 5 درصد رشد صنعت داشتیم، یعنی رکود نیست. این البته به این معنا نیست که همه واحدهای صنعتی از رشد برخوردار داشته باشند. این‌که ما دو فصل رشد اقتصادی داشته باشیم، به معنای این است که رکود نداریم.

نعمت‌زاده گفت: البته صنعت با مشکلات زیادی روبه‌رو است. در 8 سال دولت گذشته انباشت سرمایه همواره در بخش صنعت رو به منفی بوده، اما مستغلات رو به افزایش بوده است. اما در دولت یازدهم ما روند را تغییر دادیم.

وی افزود: طی 5، 6 ماه گذشته اغلب واحدهای موجود درخواست توسعه داشتند. این نشان می‌دهد که امید افزایش یافته است و با توجه به شرایط بازار، واحدها درخواست توسعه داشتند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره واردات بی‌رویه کالاها تصریح کرد: من یک گزارشی از رییس‌کل گمرک درباره واردات مربا داشتیم. کتاب تعرفه یک سرفصل‌هایی مثل هر کتاب دیگری دارد. آن سرفصلی که مربا هم در آن است، دیدیم مربا 0.8 درصد از این کل است. بقیه مربوط به موارد دیگر است. بیشتر مواد مصرفی نبوده است، بیشتر مواد اولیه بوده است.

وی متذکر شد: ما از سال 93 برای اصلاح مصرف ارز اقداماتی را انجام دادیم. در حال حاضر بیشتر ارز وارداتی کشور روی ارز واردات رفته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اشتغال واحدهای تولیدی با توجه به پرداخت تسهیلات اظهار داشت: همان‌طور که گفته شد، اغلب تسهیلات در نیمه دوم سال گذشته پرداخت شده است.

نعمت‌زاده گفت: انتظار نمی تواند این باشد که واحدها در کوتاه‌مدت مشکلات خود را حل کند. اما بنا به گزارش‌ها، 10 هزار اشتغال جدید از این محل ایجاد شده است. حدود 2 هزار و 500 واحد تثبیت اشتغال شده است.

وی افزود: ما روزانه آمار می‌گیریم و در 4 هزار و 900 واحد یک چنین عملکردی داشتیم. خوشبختانه گزارشی هم از انحراف تسهیلات نداشته‌ایم و این‌که پول را جای دیگری برده باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آمد و رفت هیات های اقتصادی و تجاری نیز تصریح کرد: در رابطه با تفاهم‌نامه یا ملاقات‌ها، خیلی از آنها در ابتدا به این شکل بود که خارجی‌ها به دنبال این بودند که اقتصاد و بازار ایران را ارزیابی کنند. به همین دلیل، هیات‌های تجاری و اقتصادی کشورهای مختلف می‌آمدند.

نعمت زاده عنوان کرد: اما بعدها که متوجه شدند اوضاع تغییر کرده است و ما نیز علاقه‌مند با ارتباط با آنها هستیم.

وی متذکر شد: در بخش صنعت بعد از برجام 5.6 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی صورت گرفت. این به تصویب هیات عالی سرمایه‌گذاری خارجی در وزارت اقتصاد رسیده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در دولت تدبیر و امید و تنها در عرض 9ماه 130 واحد به جمع واحدهای صنعتی دانش بنیان کشور افزوده شده است.

نعمت زاده افزود: حمایت از شرکت های دانش بنیان اولویت مهمی برای وزارت صنعت،معدن وتجارت است و در این راستا اقدامات ویژه ای انجام شده است.

وی عنوان کرد: تا پایان سال 94 در کشور 156 واحد صنعتی دانش بنیان در کشور فعال بودند که تا پایان آذرماه سال 95 تنها در مدت 9 ماه 130 واحد دانش بنیان به این جمع افزوده شده و به 285 واحد رسیده شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: برای وزارت صنعت،معدن و تجارت تبدیل واحدهای صنعتی موجود به دانش بنیان اولویت دارد و راه اندازی واحدهای صنعتی دانش بنیان جدید خوب است اما زمانی که واحد صنعتی فعال است و می تواند با توسعه تکنولوژی به دانش بنیان تبدیل شود می توان با حمایت از آن زمینه کار را فراهم کرد.

نغمت زاده متذکر شد: صندوق نوآوری از فعالیت های دانش بنیان فعال است و این صندوق هر سال به اعتباراتش افزوده می شود و حمایت های خوبی از فعالان بخش دانش بنیان می کند بنابراین شرکت های دانش بنیان می توانند از این امکانات استفاده کنند.

وی یادآور شد: روند صعودی رشد شرکت های دانش بنیان تداوم دارد و دولت از این مجموعه ها حمایت جدی میکند.

22339

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 657396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 35
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام US ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    53 23
    ماشالله از رو هم نمی رن باز هم می خوان برگردن
    • بی نام RO ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
      13 27
      اشتباهی مثبت دادم
  • محمود ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    31 8
    دست به دست هم دهيم تا شود ميهن اباد
  • بی نام A1 ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    11 8
    کاش زودتر اعلام می کردید
  • بی نام SE ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    49 28
    درود بر روحاني.
  • سعید A1 ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    15 25
    سلطان صنعت خدا نگهدارت
  • محسن IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    45 7
    لعنتی ها غارت کردن مملکت رو
  • بی نام IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    28 14
    همش شایعه است نه رکودی نه گرونی نه حقوق نجومی تازه یارانه که میدن اضافیه گفتیم حذفش کنن کاش 10 تا مثل این نعمت زاده داشتیم مملکت اباد میشد صنعت خودروسازی را متحول کرده الان برابری میکنیم با کره و زاپن به مدد تبحر و کاردانی ایشان
  • بی نام A1 ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    32 19
    یکی از دلایل اصلی که می خوام دوباره به روحانی رای بدم همین راست گویی است
  • بی نام IR ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    38 8
    شرکت بنیان دیزل تولید کننده دیزل ژنراتور و بلوک سیلندر در دولت احودی نژاد تعطیل شد
  • امیر تبریز اوغلی A1 ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
    26 19
    دولت قبل تا سال 94 ادامه داشته؟؟؟؟؟و حتی تا 95
  • مجيد IR ۰۴:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    17 4
    با سلام . من فكر ميكنم كلا وزير محترم صنعت فقط صنعت خودرو را مي بيند . شايد در چند سال آينده خودرو در سفره مردم بصورت غذا صرف شود . واقعا اين همه سرمايه گذاري و صرف انر‍ي روي صنعت خودرو ه سودي براي مردم دارد. ازمسولين محترم خبر آنلاين ميخواستم تقاضا كنم ليست صنايع را در اختيار وزير محترم قرار دهند . ايشان بايد بدانند ديگر خودرو صنعت اول جهان و درامد زايي در جهان نيست....هزينه و انر‍ي كه صرف ميكنند از بيت المال است...اميدوارم در دولت آينده حضور نداشته باشند....
  • بی نام A1 ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    15 14
    روحانی دست اش رو رو کرد دمش گرم
  • بی نام A1 ۰۴:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    9 6
    کل اشتغال خالص در این 4 سال چقدر هست؟ بیشتر از 25 هزار شغل در هر سال
  • بی نام A1 ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    27 3
    خدا لعنت کنه باعث و بانی اش رو
  • علیرضا A1 ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    21 4
    به نظرم آقای روحانی وزیر صنعت رو ممنوع التصویر و مصاحبه کنند با سابقه ایشون داغ دلمون تازه میشه
  • بی نام A1 ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    15 5
    اگر هم شرکتهای قدیمی ورشکست بشن یا بخاطر تکنولوژی قدیمی شونه که بخاطر تحریمها عقب موندن و یا عدم مصرف مردم شریف و مد دوستمونه.
  • بی نام A1 ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    15 11
    جالب هست زمان دولت قديم پروژه هاى نسمه تمام را افتتاح مى كردن و صدا و سيما تو بوق و كرنا مى كرد ولى الان اخبار منفى را صدا وسيما پوشش مى دهد
  • بی نام A1 ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    4 0
    3 از طرفی مالیات هم نمیده و هر وقت فشار میارن که مالیات بده همین بازی اخراج کارگر و تعطیلی رو در پیش میگیره . 4 لطفا در گزارشتون این رو هم در نظر بگیرید که با چه کسی طرفید .
  • بی نام A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    3 2
    ، هنوز من متوجه نشدم كه چه طوري بزرگترين شركتهاي سهامي عام به اين شخص واگذار شد و حالا ورشكسته . جالب اينه كه ديگه محصولاتي مثل خوشبو كننده به به و كليه محصولات توليد دارو تاكستان همان زمان كنسل شد .
  • بی نام A1 ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    8 1
    27 روز پیش میخاستن تعدیل نیرو اخراج کنن حالا میخان نیرو جذب کنن تو 27 روز چه کارایی میشه کرد.اهههههههه من چقد ا علم مدیریت دنیا عقبم....
  • بی نام A1 ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    3 5
    منم برام تعجب بود این بد اخلاقیه که الکی برای چهار تا خبرسازی می گیم یه کارخونه با اون وسعت تعطیل شده
  • بی نام A1 ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    7 2
    من همش غصه کارگرهای داروگر رو می خوردم. آخه کسی که سالها اونجا کار کرده باشه و حرفه ی دیگه ای بلد نباشه اگه اون کارخونه ورشکسته بشه دیگه باید بره با اون سن اش گونی گچ و سیمان در ساختمون ها جا به جا کنه. تازه اگه واسه کارگری ساختمون بگیرنش.
  • بی نام A1 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    2 5
    آخه چرا باید اخلاق رو اینطوری از بین برد تو جامعه؟ متاسفانه به واسطه رشد فضای مجازی خیلی وقت ها شاهد این هستیم که افکار عمومی از طریق اخبار اینچنینی هدایت می شه که بعضا اخبار اشتباهی هستن. این موضوع رو باید خیلی مورد توجه قرار داد. ممنون از خبرآنلاین بابت انتشار اخبار صحیح
  • بی نام A1 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    2 2
    کاش داروگر بتونه در عرصه های صادراتی حضور داشته باشه. بدی شرکت های داخلی ما یه بخش عمدش همینه که چون داخلی سازی م یکنن و بازارهای خارجی رو مد نظر قرار نمی دن این اخبار و شایعات هم به دنبالش طرح می شه
  • بی نام A1 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    3 3
    مردم باید از تولیدات داخلی حمایت کنن
  • بی نام A1 ۰۷:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    1 3
    ایشالا هم این کارخونه هم سایر کارخونه های داخلی سال 96 با بهتر شدن شرایط اقتصاد بتونن شغل های بیشتری ایجاد کنن
  • بی نام A1 ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    3 5
    عجیبه اینقدر راحت تن همو می لرزونیم و اخبار اشتباه رو نشر می دیم که مثلا یه کارخونه تعطیل شده
  • بی نام A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    1 1
    ما از تولید داخلی حمایت می کنیم دیگه اینکه تکنولوژی پیچیده ای نداره الکی نریم نمونه های خارجی شو بخریم
  • بی نام A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    1 3
    هر چی از دست غم این اخبار کذب گله کنم دلم سیر نمی شه
  • بی نام A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    1 1
    توی دنیا کارخونه ها وقتی بزرگ می شن از طریق شرکت در محافل ورزشی و فرهنگی سعی می کنن مسئولیت های اجتماعی شون رو گسترش بدن. ایکاش در ایران هم کارخونه هایی مئل داروگر در این عرصه وارد شن که ریشه های شون در پیکر اقتصاد ایران تنومند تر کنن.
  • بی نام A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    4 3
    ما نه تنها داروگر بلکه می تونیم همه برندهای شناخته شده مون رو زیر یک پرچم تولید ملی حمایت کنیم و ازشون یه قدرت اقتصادی بسازیم.
  • بی نام A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    1 2
    کاش داروگر و تمام کارخونه های تولیدی مون همتای برندهای جهانی عمل کنن و اشتغال ایجاد کنن نه اینکه محو شن. وقتی حضور کمرنگ تو تبلیغات باشه این اخبار منتشر می شه
  • عليرضا IR ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    9 0
    خيلي زشته وقتي يكي حرف حق ميزنه سانسور كنيد ما 100 نفر پرسنل شركت كاوه خودروسايپا از شماها كه حتي اطلاع رساني هم نميكنيد نميگذريم
  • عليرضا IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳
    10 0
    حالا كه كامنت ديروز من چاپ نشد دوباره تكرار ميكنم به اين اميد كه ايندفعه چاپ كنيد شركت كاوه خودرو سايپا از زيرمجموعه هاي شركت سايپا ديزل با 100 نفر پرسنل در اسفند ماه 95 تعطيل كامل شد و حتي يك نفر از پرسنل هم جايي جذب نشده پيگيري هم كرديم ولي تابحال همش وعده بوده ميشه بگيد اسفند ماه كدوم دولت روي كار بوده ؟ ميتونيد به سايت اين شركت هم با سرچ نامش تو گوگل يه سر بزنيد و ببنيد كه حتي به ادمين اجازه اعلام خبر تعطيلي رو ندادن و سايت به صورت كاملا دروغين هنوز فعاله