خانه ملت نوشت: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس علت افزایش تخلفات حوزه سلامت را ضعف نظارت و کمبود نیرو دانست و گفت: قوانین و روش های درمان حوزه سلامت نیازمند بازنگری است.

حیدرعلی عابدی درباره اظهارات وزیر بهداشت مبنی بر اینکه باید قوانین جدیدی برای مقابله با تخلفات در این حوزه وضع شود تا حقوق مردم بیش از این تضمین شود، گفت: قوانین حوزه سلامت نیازمند بازنگری است تا ضعف هایی که در قوانین وجود دارد مرتفع شود اما نظارت بر اجرای قوانین مهمتر از وضع قوانین است که در این رابطه باید سیستم نظارتی قوی شده و اقداماتی انجام دهیم تا تخلفات رخ ندهد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه نظارت کافی بر اجرای قوانین حوزه سلامت وجود ندارد، گفت: در حوزه سلامت زمانی که تخلفی رخ دهد هر چه قدر متخلف جریمه شود آسیبی که به بیمار وارد می شود برگشت ناپذیر است از این رو نیاز است سیستم های نظارتی در حوزه سلامت قوی شود به عنوان مثال زن بارداری جهت زایمان به بیمارستانی مراجعه اما به جهت غفلت و خطای پزشکی فوت می شود، چگونه می توان با پزشکی که چندین سال طبابت کرده رفتار کرد تا آسیب ناشی از خطای پزشکی جبران شود؟

عابدی با تاکید بر اینکه در حوزه سلامت باید تمهیداتی به کار گرفته شود تا حق و حقوق بیمار تضمین و همچنین خطاهای پزشکی کاهش یابد، ادامه داد: البته سیستم نظارتی قوی در این رابطه کارساز است و در کنار این باید در روش های موجود در حوزه سلامت بازنگری شود تا اتفاقی برای بیمار نیفتد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس دهم، با بیان اینکه شکایت از پزشکان رو به افزایش است، گفت: البته این به معنای افزایش تخلفات پزشکان نیست بلکه مربوط به افزایش سطح آگاهی مردم از حقوق خود است به گونه ای که هر چقدر مردم و بیماران نسبت به حقوق خود آگاهی پیدا می کنند نسبت به غفلت ها و تخلفاتی که در حوزه پزشکی رخ می دهد حساس تر می شوند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه ضعف نظارت و کمبود نیرو افزایش تخلفات حوزه سلامت را به دنبال دارد، ادامه داد: کمبود نیرو به ویژه در حوزه بیمارستان ها می تواند نقش اساسی در افزایش تخلفات داشته باشد؛ برای کاهش تخفات، قوانین باید بازنگری، نظارت ها تشدید و از سویی در روش های درمانی بازنگری شود؛ در این رابطه اگر وزارت بهداشت احساس می کند قوانین حوزه سلامت نیازمند بازنگری است ضروری است این موضوع را به کمیسیون بهداشت مجلس انتقال دهد.

47234

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 686625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام US ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۳
    0 0
    مردم حق دارن پزشکها در ازای پول هنگفتی که از بیمار میگیرن حداقل خدمات گزشکی ارایه نمیدن متاسفان وزارت بهداشت که مسئول سلامت جامعه هستش به وزارت رفاه پزشکان تبدیل شده
  • بی نام A1 ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۳
    0 0
    ایشون دکتری پرستاری دارن به همین خاطره که بدون ترس در این مورد حرف میزنه امیدوارم با ورود نماینده های صنف های دیگر در کمیسیون بهداشت در دوره های آتی تصمیم گیری ها برای سلامت مردم کارشناسانه تر بشه
  • بی نام DE ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۳
    0 0
    مساله اینجاست همه اینها در سازمان نظام پزشکی و جاهایی که همه کاره اش پزشک هستن بررسی میشه. کمیسیون مربوطه در مجلس هم که همه پزشک هستن. قطعا هم اونها هوای همکارانشون رو دارن. کلا کشور پزشک مدار و پزشکی زده ای داریم. جاهای دیگه دنیا اینطور نیست.