ایرنا نوشت: کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل در ژنو روز سه شنبه به صحنه جدال کره شمالی و آمریکا تبدیل شد و نماینده پیونگ یانگ تاکید کرد نیروی هسته ای بازدارنده این کشور هرگز مورد مذاکره قرار نخواهد گرفت.

'جو یونگ چول' دیپلمات کره شمالی در کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل گفت: اقدامات انجام شده این کشور برای تقویت نیروی بازدارنده هسته ای و تولید موشک های قاره پیما کاملا 'راهکاری موجه و مشروع' است.

وی افزود: تا زمانی که سیاست های خصمانه و تهدید هسته ای آمریکا باقی است، جمهوری دموکراتیک خلق کره هرگز نیروی بازدارنده و تدافعی هسته ای خود را مورد مذاکره قرار نخواهد داد و حتی یک قدم از راهی که برای تقویت نیروی هسته ای ملی در پیش گرفته عقب نشینی نخواهد کرد.

جو در ارتباط با رزمایش آمریکا و کره جنوبی که از روز دوشنبه شروع شده است، گفت: ماجراجویی نظامی جاری بطور حتم موجب ریختن نفت روی شعله های آتش و وخامت بیشتر اوضاع خواهد شد.

'رابرت وود' نماینده آمریکا نیز در سخنانی در این کنفرانس با بیان اینکه اولویت دولت دونالد ترامپ محافظت از آمریکا و متحدانش در برابر 'تهدید رو به افزایش' کره شمالی است، بار دیگر بطور تلویحی پیونگ یانگ را تهدید کرد و گفت: آمریکا برای این کار آماده است تا از 'تمام توان و امکاناتی که در دسترس دارد استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه مسیر برای گفت وگو به عنوان یک راهکار برای پیونگ یانگ همچنان باز است، افزود: آمریکا برای دفاع در برابر تهدید کره شمالی خللی به خود راه نمی دهد.

نماینده آمریکا مدعی شد: برنامه های تسلیحات هسته ای و موشک بالستیک کره شمالی تهدید بزرگی برای کل جهان است و آزمایش های موشکی این کشور نمونه دیگری از رفتار خطرناک و بی پروایی است که منطقه و فراتر از آن را دچار بی ثباتی می کند.
در جلسه چهار ساعته امروز کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل در ژنو ، نمایندگان 20 کشور شامل انگلیس ، فرانسه ، استرالیا و کره جنوبی سخنرانی کردند و همه آنها از 'برنامه تسلیحاتی' کره شمالی انتقاد کردند.

'کیم اینجول' نماینده کره جنوبی گفت: مایلم بار دیگر این درخواست از جمهوری دموکراتیک خلق کره را تکرار کنم که به این حقیقت توجه کند که هیچ جایگزینی برای توقف اقدامات تحریک آمیز و بازگشت به گفت و گو وجود ندارد. وی افزود: ما هیچگاه کره شمالی را به حمله نظامی تهدید نکرده و تبلیغ کننده کاربرد زور نبوده ایم.

این اظهارات در حالی است که آمریکا به عنوان حامی اصلی کره جنوبی بارها کره شمالی را به حمله نظامی و 'آتش و خشم بی سابقه در جهان' تهدید کرده است.

52311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 700048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۱
    0 1
    ﺟﻬﻞ و ﻧﺎﺩاﻧﻲ ﻗﺮﻥ 21 ﻳﻌﻨﻲ ﻛﺮﻩ ﺷﻤﺎﻟﻲ
  • بی نام A1 ۰۲:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۱
    1 1
    کشوری که تمام فرصتهای تعامل با دنیا رو سالهای ثبل از دست داد و حالا کارش به جایی رسیده که تنها عامل حفظ حاکمیتش نیروی نظامیه. طبیعتا چنین حکومتی نباید هم سر تنها دارایی خودش مذاکره کنه. اما سوال اینجاست چه باید کرد که به چنین مرحله ای نرسید؟ جواب روشنه. دست برداشتن از توهم دشمنی و درک واقعیت رقابت منافع در جهان و اعتماد به مردم کشور. به نظرم کره شمالی الگوی خوبی هست برای کشورهایی که دارن راه اشتباه دشمنی با دنیا و توهم توطئه رو دارند. قبل از اینکه به چنین مرحله ای برسند که راه بازگشت نداره، باید در رفتارهاشون با مردم خودشون و بقیه دنیا تجدید نظر کنند.
  • بی نام IR ۰۳:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۱
    0 0
    قدرت نظامی زمانی باارزشه که مثل ایالات متحده هم دارای بزرگترین اقتصاد جهانی باشی و هم قوی ترین ارتش جهان و الا امنیتی که به قیمت شب گرسنه خوابی مردم تموم بشه فاقد ارزشه