جمعه 28 مهر 1396
یکشنبه 2 مهر 1396 - 10:05:03 چاپ

اجاره ملزومات آشپزخانه هیئت چقدر تمام می‌شود؟

اقتصاد > بازرگانی - میزان نوشت:با نزدیک شدن به ایام خاص چون محرم و صفر پخت نذری در هیئت‌های عزاداری افزایش می‌یابد که برای پخت آن نیاز به ملزومات بسیاری است که نرخ اجاره آن در موسسات کرایه با یکدیگر متفاوت است.

با توجه به شروع ماه محرم شاهد برپایی هیئت‌ها در سطح شهر هستیم که عزارادان حسینی در این ماه اقدام به پخت نذری می‌کنند.

ملزومات تهه پخت نذری از دیگ، اجاق گاز، آب کش گرفته تا ملاقه و سایر وسایل مورد نیاز برای یک نذری است که اکثر هیئت‌ها ترجیح می‌دهند و سایل مورد نیاز خود را کرایه کنند که نرخ کرایه این ظروف با یکدیگر متفاوت است.

قیمت اجاره دیگ برای پخت غذای نذری در ماه محرم از 70 هزار تومان شروع و تا 120 هزار تومان بسته به سایز دیگ متفاوت است در این میان برای اجاره یک دیگ 10 منی برای یک روز از یک موسسه باید از 70 تا 120 هزار تومان هزینه کرد که این قیمت بسته به سایز دیگ تغییرمی‌کند.

به علاوه اجاق‌گاز یکی دیگر از ملزومات برای درست کردن نذری در هیئت‌ها به شمار می‌آید که نرخ اجاره آن از 55 تا 85 هزار تومان متغیر است که در این میان باید علاوه بر نرخ اجاره گاز باید نرخ اجاره کپسول را نیز به طور مجزا پرداخت کرد که نرخ آن از 30 هزار تا 40 هزار تومان برای یک روز متغیر است.

همچنین در کنار ملزومات اساسی برای تهیه غذای نذری وسایلی چون سبد،لگن، آبگردون و ملاقه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که نرخ اجاره این وسایل برای یک روز بین 20 هزار تا 30 هزار تومان است.

این در حالی است که با وجود حجم زیاد عزارادان در هئیت‌های عزاداری پنکه نیز جز یکی از ملزومات محسوب می‌شود که نرخ کرایه آن از 15 هزار تا 30 هزار تومان ادامه می‌یابد.

با وجود گذشت تنها دو روز از ماه محرم موسسه‌های کرایه، موجودی برای اجاره ندارند و به گفته خودشان تا دهه اول تمام ظروف آن‌ها رزرو شده است.

گفتنی است هئیت‌هایی که اقدام به اجاره ظروف می‌کنند تنها برای یک روز است زیرا قیمت اجاره یک دیگ برای یک دهه بیشتر از نرخ خرید آن خواهد بود.


براساس گزارش میزان، در مجموع برای اجاره یک دیگ 10منی، اجاق گاز، کپسول، آبکش، لگن و آبگردون باید حدود 180 تا 190 هزار تومان برای یک روز هزینه کرد.

 

3939

کلید واژه‌ها : بازار تهران - تنظیم بازار - محرم -
1 دیدگاه
  • خسرو
    یکشنبه 2 مهر 1396 - 11:06:23
    پاسخ
    1 0

    این مبلغ 190 هزار تومان را باضافه هزینه غذا در یک دیگ را ضربدر صدها هزار دیگ عذا حساب کنید سر بفلک میگذارد.آیا راه بهتری برای صرف این مبلغ وجود ندارد؟

ارسال دیدگاه

قوانین ارسال نظر
  • خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
  • اگرچه تلاش می‌شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می‌شوند
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

0/700

x