به روزشده : ۱ ساعت و ۱۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۸:۰ - ۱۳۸۸/۳/۱۸ | نسخه چاپی

اعزام هیات ۴نفره هاشمی به قم

احزاب و تشکل ها - در پی سخنان دکتر احمدی‏نژاد، حجت الاسلام والمسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی یا اعزام یک هیات 4نفره به قم درصدد فشار بر علما و مراجع برآمد.

به گزارش ثانیه‏نیوز، به دنبال روشنگری دکتر احمدی‌نژاد علیه خاندان حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت درصدد برآمد با اعزام یک هیات 4نفره به قم فشار بر علما و مراجع و همچنین آیت‏الله ‏یزدی و شاهرودی را افزایش دهد.

هیات 4نفره حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی با برخی فرزندان و مسوولین مراجع و علمای مشهور قم دیدار و اظهار داشته‏اند: این آقا (احمدی‌‌نژاد) با اهانت به حاج آقا(هاشمی رفسنجانی) اساس نظام را با خطر و بحران روبرو ساخته است.

هیات اعزامی 4نفره به قم تاکید کرده‏اند: وقتی به فردی مثل آقای هاشمی توهین می‌شود، دیگر هیچ کس در این کشور از گزند این آقا و دیگران امنیتی برای خود متصور نیست، از این به بعد هر کس در این کشور کاری کند و مسوولیتی داشته باشد احساس امنیت نخواهند کرد.

تیم 4نفره حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی به قم همچنین با آیت‏الله ‏یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رئیس سابق قوه قضاییه دیدار کردند و خواستار اعلام عدم حمایت وی از احمدی‏نژاد شدند.

 

 

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 10
ارسال نظر
10311
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 10
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...