به گزارش ثانیهنیوز، به دنبال روشنگری دکتر احمدینژاد علیه خاندان حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت درصدد برآمد با اعزام یک هیات 4نفره به قم فشار بر علما و مراجع و همچنین آیتالله یزدی و شاهرودی را افزایش دهد.
هیات 4نفره حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی با برخی فرزندان و مسوولین مراجع و علمای مشهور قم دیدار و اظهار داشتهاند: این آقا (احمدینژاد) با اهانت به حاج آقا(هاشمی رفسنجانی) اساس نظام را با خطر و بحران روبرو ساخته است.
هیات اعزامی 4نفره به قم تاکید کردهاند: وقتی به فردی مثل آقای هاشمی توهین میشود، دیگر هیچ کس در این کشور از گزند این آقا و دیگران امنیتی برای خود متصور نیست، از این به بعد هر کس در این کشور کاری کند و مسوولیتی داشته باشد احساس امنیت نخواهند کرد.
تیم 4نفره حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی به قم همچنین با آیتالله یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رئیس سابق قوه قضاییه دیدار کردند و خواستار اعلام عدم حمایت وی از احمدینژاد شدند.

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||