به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۳۸۸/۴/۷ | نسخه چاپی

اظهارات مهم هاشمی رفسنجانی درباره وقایع اخیر

احزاب و تشکل ها - عوامل مرموزی در پی ایجاد نفاق و جدایی میان مردم و نظام و سلب اعتماد و اطمینان آحاد مردم از نظام اسلامی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به تحولات اخیر پس از انتخابات، آن را فتنه‌ای پیچیده از سوی عوامل مرموزی دانست که ایجاد نفاق و جدایی میان مردم و نظام و سلب اعتماد و اطمینان آحاد مردم از نظام اسلامی را هدف گرفته است.

هاشمی‌رفسنجانی روز یکشنبه در جمع خانواده‌های شهدای هفتم تیر تدبیر رهبری معظم انقلاب را در تمدید مهلت شورای نگهبان برای بررسی بیشتر مسائل و ادای توضیحات قانع‌کننده و ابهام‌زدایی از انتخابات بسیار ارزشمند ذکر کرد و گفت: این اقدام با ارزش مقام معظم رهبری، برای جلب اعتماد و اطمینان مردم به روند انتخابات بسیار مؤثر است و امیدواریم دست‌اندرکاران این امر بتوانند به طور دقیق و با رعایت انصاف و عدل و با همکاری کاندیداها به اعتراضات قانونی به طور کامل رسیدگی کنند.

وی انتخابات صحیح را عرصه تحکیم همدلی و همکاری و تبدیل رقابت‌ها به رفاقت‌ها پس از انتخابات ذکر کرد و گفت: نباید سوء‌عملکردها موجب تشدید کینه و تفرقه میان مردم شود و باید همه با همدلی و همکاری برای رفع موانع و مشکلات گام برداریم.

وی با اشاره به ترور شخصیتی شهید دکتربهشتی قبل از شهادت ایشان گفت: متأسفانه حجم تخریب‌ها و اتهامات علیه ایشان به قدری زیاد و گسترده بود که پس از شهادت دکتربهشتی، امام راحل ایشان را شهید مظلوم انقلاب نامیدند.

هاشمی‌رفسنجانی گفت: بزرگترین دستاورد فاجعه هفتم تیر، آشکار شدن نقش توده‌های مردم در خنثی کردن توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان در ایجاد شکاف میان شخصیت‌های مؤثر و تأثیرگذار انقلاب و مردم بود.

وی با بیان اینکه هرجا توده‌های مردم با هوشیاری وارد صحنه‌ شده‌اند این توطئه خنثی شده است در تشریح شرایط زمانی و مکانی وقوع فاجعه هفتم تیر سال 60 اظهار کرد: ترکیب منافقین و التقاط چپ، لیبرال و جریان بنی‌صدر درصدد بودند با حذف شخصیت‌های بسیج‌کننده مردم و مؤثر انقلاب، کشور و انقلاب اسلامی را به شکست بکشانند که در اوایل با انجام ترورهای حساب شده، تا حدودی نیز موفق شدند ولی پس از ناکامی کامل این توطئه، انهدام جمعی دست‌اندرکاران نظام را با کمک عوامل نفوذی خود در فاجعه هفتم تیر در دستور کار قرار دادند.

وی شهدای هفتم تیر و خانواده‌های آنان را بهترین یادگاران و همسنگران یاران انقلاب توصیف کرد و یاد و خاطره شهدای هفتم تیر به ویژه شهید مظلوم دکتربهشتی را گرامی داشت.

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 14
ارسال نظر
11642
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...