به روزشده : ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۹:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۵ | نسخه چاپی

اعلام ۵ هزار نام مجاز از سوی سازمان ثبت‌ احوال کشور 23

خانواده - به گزارش فارس:

معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت‌ احوال گفت: برای اینکه مردم به راحتی بتوانند نام‌های مجاز را انتخاب کنند، سازمان ثبت ‌احوال کشور کتابی را تهیه کرده که در آن 5 هزار نام مجاز وجود دارد ضمن اینکه این نام‌ها در سایت سازمان هم قابل دسترسی است.

محسن کرمی در نخستین همایش مهندسی فرهنگ نام‌گزینی که امروز در مرکز آموزش و تجهیز نیروی انسانی سازمان ثبت احوال کشور برگزار شد، در خصوص فراوانی نام‌ها در کشور اظهار داشت: از سال 1297 که سازمان ثبت ‌احوال در کشور تأسیس شده، اکثر نام‌ها از ائمه معصومین (علیهم‌السلام) الهام گرفته شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در سال‌های تأسیس سازمان ثبت ‌احوال در کشور، بیشترین تعداد اسامی در پسران به نام‌های محمد، علی، حسین، ‌مهدی و حسن و در دختران به فاطمه، زهرا، معصومه، مریم و زینب تعلق داشته است.

معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت ‌احوال افزود: در 9 ماهه سال 89 اسامی انتخاب‌شده از سوی پدران و مادران تغییر کرده که آن هم نشانه‌گر علاقه‌مندی ملت ایران به خاندان عصمت و طهارت است و این اسامی در میان پسران عبارت از امیرعلی، ابوالفضل، امیرحسین، علی، امیرمحمد و در میان دختران عبارت از فاطمه، زهرا، ستایش، هستی و زینب است.

کرمی‌ گفت: برای اینکه مردم به راحتی بتوانند نام‌های مجاز را انتخاب کنند، سازمان ثبت‌احوال کشور کتابی را تهیه کرده که در آن 5 هزار نام مجاز برای پسران و دختران وجود دارد ضمن اینکه این نام‌ها در سایت سازمان هم قابل دسترسی است.

وی با بیان اینکه سازمان ثبت‌احوال مجاز به تعیین نام‌هایی که تحقیرکننده فرزندان بوده و با ارزش‌های والای انسانی منافات داشته باشد، نیست، اضافه کرد: مردم مجاز نیستند نام‌هایی را انتخاب کنند که با عنوان مقام، تحصیلات و منصب باشد؛ به طور مثال فردی که دکتر یا مهندس باشد، نمی‌تواند در شناسنامه خود سمت و جایگاه خود را ثبت کند.

معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت‌احوال در پایان بیان کرد: والدین مجاز نیستند اسامی را انتخاب کنند که فاقد معنای کامل باشد یا با منزلت اجتماعی مغایرت داشته باشد.42201

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
چناچه تمایل دارید بلافاصله پس از انتشار نظرتان، موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
چنانچه تمایل دارید واکنش متنی کاربران دیگر به نظر شما بلافاصله پس از انتشار از طریق ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 1

توجه!

خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند
ارسال نظر
121106
  • آخرین خبرها
  • دیگر خبرها
بیشتر...
بیشتر...