معاون اجرایی و امور انتخابات و سخنگوی شورای نگهبان از انتشار گزارش تفصیلی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای اولین بار از سوی شورای نگهبان خبر داد.

دکتر عباسعلی کدخدایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که اولین بار است که شورای نگهبان گزارش تفصیلی از انتخابات منتشر می کند اظهار کرد: این گزارش شامل شکایت‌ها و اعتراض‌های نامزدان معترض، بررسی‌های مورد به مورد و پاسخ اعتراض‌ها از سوی شورای نگهبان است؛ همچنین بخشی از اسناد و مدارکی که در این رسیدگی‌ها داشتیم، ضمیمه گزارش شده است.

وی با اشاره به این‌که گزارش تفصیلی انتخابات حدود 70 تا 80 صفحه است خاطرنشان کرد: گزارش مذکور در حال ویرایش نهایی است و در اوایل هفته آینده منتشر می‌شود.

کدخدایی در پایان یادآور شد که پس از آماده شدن، گزارش نهایی برای مقامات رسمی کشور، ارسال و برای آگاهی عموم نیز منتشر می‌شود.

کد مطلب 12308

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ارش IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    0 0
    خدا بخیر کنه
  • خس و خاشاک IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    0 0
    به به... به به...
  • بی نام IR ۱۸:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    0 0
    اگه هشتصد صفحه هم بنويسين حسين آقا كوتاه نمياد وحرف خودش (يا بهتره بگم خانومش) رو ميزنه.جز به رفتن آقا محمود به هيچ چيز ديگه رضايت نميديم.
  • بی نام IR ۲۱:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    0 0
    لطفا در انعكاس نظرات سريع تر عمل كنيد,از وقت خبر كه بگذره بيات ميشه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین