به روزشده : ۳۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۰:۵۸ - ۱۳۸۸/۴/۲۱ | نسخه چاپی

حمله آیت الله استادی در نمازجمعه قم به رفتار حامیان افراطی دولت

احزاب و تشکل ها - آیت الله رضا استادی اعلام کرد تا ابتدای ماه محرم از هرگونه سخنرانی، منبر، درس و اقامه نماز جمعه خودداری خواهد کرد.

به گزارش روزنامه اعتماد  این استاد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در نماز جمعه این هفته قم با انتقاد شدید از برخی حامیان احمدی نژاد و شاگردان مصباح یزدی گفت تا ابتدای ماه محرم سکوت خواهد کرد. او البته تجویز پزشکان را علت خودداری اش از هر نوع سخنرانی عنوان کرد، اما پیشتر اخباری مبنی بر انصراف آیت الله جوادی آملی، آیت الله امینی و استادی از حضور در نماز جمعه شهر قم منتشر شده بود.

  آیت الله استادی روز جمعه به جز اعلام سکوت طولانی مدتش، به تندی از اقدام «قاسم روانبخش» در راه اندازی یک راهپیمایی مقابل جامعه مدرسین حوزه علمیه در قم انتقاد کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نماز جمعه قم آیت الله استادی به جایگاه و قداست حوزه علمیه قم اشاره کرد و گفت؛ «حوزه علمیه قم یک حوزه یی است که شورا، مدیریت، جامعه مدرسین، مراجع و... دارد و نمی شود هر فردی از هر گوشه یی از حوزه بلند شود و با سخنان بیهوده فکر کند دارد از رهبر حمایت می کند.» وی گفت؛ «انجام این کارهای خودسرانه نه تنها خدمت نبوده بلکه خیانت است.»

آیت الله استادی با اشاره به برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت؛ «انتخابات در قم به خوبی و با حضور پرشور مردم برگزار شد و پس از آن نیز هیچ گونه اعتراضی نشد، اما بعد از سه روز یک طلبه بیان می کند که ما می خواهیم راهپیمایی برگزار کنیم.» وی افزود؛ «حوزه، استاندار، معاون استاندار، دفتر مقام معظم رهبری در قم و... مخالف برگزاری این راهپیمایی بودند اما این روحانی به حرف هیچ کس گوش نکرد و کار خود را انجام داد.»امام جمعه قم گفت؛ «چرا این روحانی با احساسات پاک مردم و طلاب بازی کرد؟ چرا هیچ دستگاهی نیست که با او برخورد کند؟» وی افزود؛ «افرادی که در این راهپیمایی ها که پس از انتخابات توسط این روحانی تشکیل شد، شرکت کردند باید استغفار کنند.» آیت الله استادی در ادامه به امضای طومارها اشاره کرد و گفت؛ «به مردم سفارش می کنم که ببینند چه کسی متن این طومار را نوشته و چه هدفی را دنبال می کند، بعد آن را امضا کنید.»

گفتنی است مسوول نشریه پرتو سخن و از شاگردان محمدتقی مصباح یزدی فراخوانی را برای برپایی راهپیمایی در قم ارائه داد. این دعوت در یکی از روزنامه های اصولگرا تبلیغ شد. جمعی از طلاب از مقابل مدرسه فیضیه قم به سمت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم راهپیمایی کردند ولی تعداد آنها چندان پرشمار نبود. 
 
 
 
 

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۰:۵۸ - ۱۳۸۸/۴/۲۱ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 4
ارسال نظر
12424
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 4
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...