به روزشده : ۷ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۸:۱۴ - ۱۳۸۸/۵/۱ | نسخه چاپی

استقلال و پرسپولیس بیشتر خرج می‌کنند

فوتبال ملی - محمد مایلی‌کهن مدتی است که از انجام مصاحبه‌های جنجال برانگیز فاصله گرفته و مشغول آماده‌سازی سایپا برای حضور در فصل جدید لیگ برتر است.

 او اما سرانجام در اردوی تیمش، سکوت را شکست.

سایپا این روزها بی‌سر و صدا مشغول آماده‌سازی خود است. از وضعیت تیم‌تان بگویید.
ما از 20 خرداد ماه تمرین‌های آماده‌سازی خود را شروع کردیم و در فصل نقل و انتقالات سعی کردیم اکثر بازیکنان تیم را حفظ کرده و براساس ضعف‌ها و کمبودها بازیکن بگیریم.

سایپا در فصل نقل و انتقالات برعکس فصل قبل بی‌سر و صدا عمل کرد، دلیل خاصی داشت؟
من در هر تیمی مربی‌گری کرده‌ام هیچ وقت با سر و صدا و هیاهو دنبال ستاره‌ها نبوده‌ایم. ضمن این‌که ما بر اساس بودجه باشگاه خرید کردیم.

فکر نمی‌کنید بازیکنانی چون جلال حسینی و کعبی را راحت از دست دادید؟
عرض کردم ما قصد حفظ همه نفرات را داشتیم و نهایت تلاش‌مان را برای این کار انجام دادیم، ناگفته نماند بازیکنانی چون مرتضی ابراهیمی که فصل گذشته جزو بهترین‌های مس بود، رضا خالقی‌فر و مهدی خیری و حتی داریوش یزدانی باتجربه می‌توانند جانشین‌های بسیار خوبی برای بازیکنان جدا شده باشند.

این روزها خیلی‌ها از خریدهای تیم‌های صنعتی ایراد می‌گیرند و معتقدند این گونه تیم‌ها قیمت‌ها را بی‌جهت بالا برده‌اند!
من اصلاً موافق این نظر نیستم. سایپا به عنوان یک تیم صنعتی در فصل نقل و انتقالات پول هنگفتی به هیچ بازیکن یا مربی نداد. به نظرم تیم‌هایی مثل استقلال و پرسپولیس خیلی بدتر از تیم‌های صنعتی پول خرج می‌کنند. در حالی که این دو تیم از آن دولت هستند و از بیت‌المال برای اداره این دو تیم هزینه می‌شود.

کلیدواژه ها: محمد مایلی کهن -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 11
ارسال نظر
13181
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 11
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...