به روزشده : ۱۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۵:۱۶ - ۱۳۸۸/۵/۳ | نسخه چاپی

نگذارید کار به لجاجت بکشد

احزاب و تشکل ها - محسن یحیوی

انتخاب مشایی به عنوان معاون اول رئیس‌جمهور انتخاب غلطی بود که با توجه به انتقادات و اعتراضات پیشین، از رئیس‌جمهور انتظار می‌رفت که ایشان را به چنین سمتی منصوب کنند، موضع‌گیری‌های غلط و یک‌دندگی بر این مواضع، بسیاری از دوستداران انقلاب و کسانی را که در مجموعه انقلاب سرمایه‌گذاری کرده‌اند، نسبت به شخص مشایی و انتخاب رئیس‌جمهور بدبین کرده است. اصرار به ابقای مشایی از نظر اصولگرایان دلسوز و حامی دولت، نوعی لجاجت به شمار می‌رود که هیچ منطقی ندارد.

ادامه این اصرارها بر نقطه‌نظرات آتی اصولگرایان و موضع‌گیری‌های آینده‌‌شان نسبت به دولت دهم و شخص رئیس‌جمهور اثرگذار خواهد بود. نخستین واکنش‌ها به این مسئله را نمایندگان مجلس در بررسی صلاحیت وزرای دولت نشان خواهند داد. مخالفت مجلس با وزرای معرفی شده دولت نیز نوعی لجبازی خواهد بود که ادامه این روند در تعامل دولت و مجلس، جز به زیان کشور نخواهد بود.

اصولگرایان از آنجا که رئیس‌جمهور را، انسانی ولایت‌مدار می‌دانند انتظار دارند که ایشان در مقابل دستور رهبری، با توجه به اصل ولایت‌مداری اصولگرایان، تمکین کرده و اقدام به اصلاح تصمیم خود کنند. از این رو بعید است که اگر رهبری صراحتاً دستور به عزل مشایی دهند، رئیس‌جمهور حتی اجازه مخالفت در این زمینه را داشته باشند و در مقابل دستور رهبری نسبت به تصمیم غلطش پافشاری کنند. چنانچه مقام معظم رهبری دستور دهند و رئیس‌جمهور آن را نپذیرند، صلاحیت ایشان از دست می‌رود و مجلس نیز ناگزیر از ورود به این مسئله و بررسی رأی ‌اعتماد وی خواهد بود. بر این اساس انتظار می‌رود که رئیس‌جمهور با اصلاح تصمیم غلط خود، کلیه مشکلات در این زمینه را به انگشت تدبیر خود حل کرده و از بروز مسائل دیگری در آینده جلوگیری کند.

عضو جامعه اسلامی مهندسین

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 9
ارسال نظر
13257
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 9
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...