نویسنده رمان بی​وطن معتقد است این قانون که می​گوید در ادبیات نباید موعظه کرد مال جایی است که ساختارش درست کار می​کند.

 به گزارش خبرآنلاین رضا امیر​خانی به خاطر انتشار کتاب «جانستان کابلستان» مهمان کافه خبر بود. این کتاب سفرنامه او به کشور افغانستان است.

او در پاسخ به این پرسش که  شما در آثارتان به نوعی دست به نصحیت و خطابه می‌زنید، آیا این کار نویسنده درست است؟، گفت:« بله درست است. این قانونی که نباید موعظه کرد مال جایی است که ساختارش درست کار می‌کند، در جایی که نظام‌هایش درست کار نمی‌کند، باید روزی یک مقاله نوشت که ما وظیفه داریم قبل از بازی‌های ملی به سایت رسمی فدراسیون آسیا سر بزنیم.»

نویسنده رمان «من او» افزود:« این نصحیت است و در همه جای دنیا هم مذموم است، ولی درجایی که تیم ملی امیدش با یک بازیکن دو اخطاره به میدان می‌رود، حتما باید نصیحت کرد.»

او با اشاره به سفرنامه «جانستان و کابلستان»  و بخشی از آن که در مورد وضعیت کنسولگری ایران است، ادامه داد:«اگر کنسولگری ما مثل همه جای دنیا کارش را درست انجام می‌داد، آن‌وقت طبق قوانین جهانی ما می‌توانستیم بگوییم که نصحیت کردن در یک متن داستانی مذموم است، ولی وقتی کار درست انجام نمی‌شود باید گفت.»

 به عقیده امیرخانی، نویسنده وظیفه‌اش این است که این کار را انجام دهد. «اگر ما این فاصله را نداشتیم، این حرف درست بود. اگر من نگویم هیچ زبان دیگری نبود که این را بگوید. مردمی که به کنسولگری می‌روند از جنس مردمی نیستند که زبان‌آور باشند، این را من باید بگویم.»

مشروح گفت و گو با رضا امیرخانی را می​توانید روز دوشنبه 13 تیر در خبرآنلاین بخوانید.

 5757

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 160716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام CA ۱۷:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
    1 0
    ببوتن درست است نه "بی وطن"