این خرس پنج ساله که یکی از اجرا کنندگان نمایشی به نام "خرسها روی یخ" بود، پس ازاینکه مربیانش را کنار زد به سراغ مدیر سیرک دمیتری پوتاتوف رفت ومرد بخت برگشته را ازگردن گرفت وروی یخ به دنبال خودش کشید.
مربی خرس وسایرین که کاری از دستشان برنمی آمد و جرات نزدیک شدن به خرس را هم نداشتند با پلیس تماس گرفتند تا در نهایت خرس با شلیک نیروهای پلیس از پادر آید.اما تا رسیدن نیروهای پلیس مدیر سیرک از ناحیه گردن و مغز به شدت آسیب دیده بود و حضور دکتر در محل حادثه هم برای نجاتش کافی نبود.
این اولین حمله مرگبار خرس در قراقستان نیست و در سال 2002 هم خرس روسی در باغ وحش بیشکک به کودکی که برای غذادادن به او نزدیک شده بود حمله کرد و اورا کشت .آموزش به خرسها برای اسکیت روی یخ و حتی بازی هاکی روی یخ در سیرکهای روسیه و جمهوری های استقلال یافته امری رایج است .
نظر شما