به روزشده : ۴۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۲:۳۲ - ۱۳۸۸/۸/۸ | نسخه چاپی

تغییر سبک زندگی، نخستین گام در پیشگیری از دیابت

سلامت - رییس انجمن دیابت گفت: مشکل اصلی کشور در مواجهه با دیابت ، مشکلات دارو و درمان نیست بلکه مشکل ما آموزش برای پیشگیری از ابتلا به دیابت است .

ایرنا گزارش داد:

رییس انجمن دیابت گفت: تغییر در شیوه زندگی و نهادینه کردن عادات صحیح سبک زندگی ، نخستین گام در پیشگیری از ابتلا به دیابت است.

دکتر " اسدالله رجب" روز جمعه در همایش "‌تور تغییر دیابت " افزود :‌مشکل اصلی کشور در مواجهه با دیابت ، مشکلات دارو و درمان نیست بلکه مشکل ما آموزش برای پیشگیری از ابتلا به دیابت است .

دکتر رجب گفت: خوشبختانه پزشکان کشور در خصوص درمان دیابت تجربه کافی دارند و ما اصلا مشکل دارو نداریم ، اما آنچه که مهم است این موضوع است که باید به مردم سالم برای ابتلا نشدن به دیابت و همچنین به فرد دیابتی برای جلوگیری از بروز عوارض دیابت و افزایش طول عمر وی ، آموزش های لازم را بدهیم .

وی با بیان اینکه مسیر اصلی پیشگیری از دیابت در آموزش است ، فزود : این در حالی است که میزان آموزش ها برای پیشگیری از دیابت کم است و متاسفانه بیمه ها نیز برای پیشگیری از دیابت هزینه نمی کنند.

رجب گفت: آموزش صحیح برای پیشگیری از دیابت و عوارض ناشی از ابتلای به آن ، به افراد ،توانایی بیشتری برای شناخت دیابت و عوارض آن داده و خودآگاهی آنان را در این بیماری خطرناک بالا می برد .

وی اظهارداشت :‌براساس یک پژوهش که هشت سال پیش در کشور آلمان بر روی 200 هزار نفر انجام شد ، هر یک و نیم ساعت ورزش ، تغذیه مناسب و عدم مصرف دخانیات 78 درصد ابتلای به دیابت را کاهش داده است .

همایش یک روزه تور تغییر دیابت امروز با همکاری وزارت بهداشت، انجمن دیابت ، شهرداری تهران و انجمن غدد درون ریز در مجموعه فرهنگی تلاش تهران با حضور جمعی از دست اندرکاران دیابت کشور برگزار شد .

اتوبوس تغییر دیابت نیز با همکاری انجمن دیابت که یک شنبه شب هفته گذشته از طریق مرز بازرگان وارد کشور شده و به مدت سه روز در بوستان ملت ( پشت سینما پردیس بوستان ملت) پذیرای بازدید کنندگان است .

این اتوبوس که مبدا آن از کشور دانمارک است درزمان حاضر 30 کشور را پشت سر گذاشته و 160 هزار بازدید کننده داشته است . قرار است اتوبوس تغییر دیابت یک روز هم در تبریز ( بوستان ایل گلی ) مستقر شده و برای دیابت اطلاع رسانی کند . درزمان حاضر اتوبوس تغییر دیابت در بوستان ملت تهران مستقر بوده و با استقبال خوب هموطنان مواجه شده است .

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 7 + 14
ارسال نظر
22086
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 7 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...