خبرگزاری مهر گزارش داد:
دکتر موسی غنی نژاد شامگاه دوشنبه در همایش یادمان تاسیس بیست و یکمین سال انجمن مدیران صنایع استان سمنان گفت: تورم و بیکاری دو معضل بزرگ اقتصادی کشور است.
غنی نژاد با اشاره به اینکه این دو معضل بزرگ اقتصادی در کشور به نبود فضای مناسب برای کسب و کار بر می گردد، گفت: این دو بیماری با ایجاد فضای مناسب کسب و کار حل خواهد شد.
این صاحبنظر اقتصادی کشور با اشاره به اینکه ایران در بین کشورهای در حال توسعه در وضع مناسبی از لحاظ کسب و کار قرار ندارد، گفت: وضعیت اقتصادی و نقدینگی در کشور نگران کننده است.
وی با اشاره اینکه متاسفانه شاخص های کشور وضعیت مطلوبی ندارد، گفت: این نشان از کاهش سپرده های بیداری مردم در نزد بانک ها است و بر اساس آمارهای موجود سپرده های مردم در سال 87 در نزد بانک ها 19 درصد کاهش داشته است.
این استاد اقتصاد کشور با اشاره به اینکه اقتصاد ما عمدتا اقتصاد دولتی است، گفت: دولت نقش مهم و زیادی در اقتصاد دارد و تغییرات اقتصادی با نظر دولت انجام می شود.

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||