خبرآنلاین

آخرین به روز رسانی: 4 دقیقه قبل
کد مطلب: 2637
زمان انتشار: شنبه 5 بهمن 1387 - 15:28:47
جوانان اروپایی به خانه برمی‌گردند

جوانان اروپایی به خانه برمی‌گردند

جامعه > خانواده  - آمارها می‌گوید جوانان انگلیسی بیش از دیگر کشورهای اروپایی نزد خانواده‌هایشان برمی‌گردند.

بومرنگ در اصل تکه چوبی منحنی بوده که بومی‏های استرالیا برای شکار از آن استفاده می‏کردند و بعد از پرتاب و برخورد به هدف، به سمت پرتاب‏کننده بر می‏گشته است. اما با گذشت زمان و ساخت بومرنگ‏های مدرن در رنگ‏ها و طرح‏های متنوع، حالا نوبت به نسل جوان اروپا و بویژه بریتانیا رسیده است تا تبدیل به بومرنگ شوند و به طرف والدینشان بازگردند.

تحقیقی که میان جوانان 16 تا 29 ساله بریتانیا انجام شده، نشان می‏دهد که 4درصد از جوانانی که خانه پدری را به قصد مستقل شدن ترک می‏کنند، پس از مدتی دوباره پیش والدینشان برمی‏گردند. این آمار بیشتر از دوبرابر آماری است که این بچه‏ها‏ی بومرنگی در دیگر کشورهای اروپایی همچون فرانسه، ایرلند، یونان و پرتغال دارند.

با عمیق‏تر شدن بحران اقتصادی در اروپا، انتظار می‏رود که این پدیده نیز گسترش بیشتری پیدا کند. ماریا لاکُوو، مدیر مسئول تحقیقات اجتماعی و اقتصادی در «دانشگاه اسکس» که این تحقیقات را انجام داده است، می‏گوید: «این تحقیق اولین مدرک محکمی ‏است که نشان می‏دهد این پدیده در بریتانیا بیشتر از باقی اروپا رخ می‏دهد.»

این تحقیق که قرار است ماه آینده در کتابی به نام «تغییر ارتباطات» چاپ شود، اطلاعات خودش را بین سال‏ها‏ی 1994 تا 2001 در میان 14 کشور جمع آوری کرده است.

محققان دست روی مشکلات مسکن می‏گذارند. همچنین به نظر آنها جوانانی که برای اولین بار از خانواده جدا می‏شوند ولی قبل از این که گلیم خود را از آب بیرون بکشند خود را در یک زندگی دونفره خارج از ازدواج می‏یابند، از جمله نسل بورنگی‏ها‏ هستند.

براساس اداره آمار کشور بریتانیا، از میان جوانان 20 تا 24 ساله، حدود 58درصد از پسران و 39درصد دختران با والدینشان زندگی می‏کنند. از سال 2003 به این طرف، آمار دانشجویانی که در سال اول تحصیل خود همچنان پیش پدر و مادر خود زندگی می‏کرده‏اند از 6000 نفر به 72780 نفر در سال گذشته افزایش یافته است.

گیل جونز، استاد بازنشسته جامعه شناسی دانشگاه کیل، می‏گوید: «برای برخی از جوانان، تنها شانس ترک والدین، این است که با کس دیگری به عنوان زوج زندگی کنند. این مساله فشار زیادی بر روابط میان این جوانان وارد می‏کند و شانس بهم خوردن این روابط بسیار بالا است.»

لیام بیلی، محقق مسائل مسکن و املاک، می‏گوید: «امسال، ساخت و ساز منازل مسکونی در بریتانیا از نصف هم کمتر شده است. این امر سبب می‏شود تا بچه‏ها‏ طی دوسال آینده به خانه پدریشان برگردند.»

هانا می ‏23 ساله دو سال است که در لندن زندگی می‏کند. او به عنوان دستیار وکیل مشغول به کار است اما قصد دارد به زودی پیش پدر و مادرش برگردد. او می‏گوید: «می‏خواهم کمی‏ به پدر و مادرم نزدیکتر باشم و البته کمی ‏هم پول پس انداز کنم. در این دوسال زندگی در لندن، موفق نشدم پس انداز کنم. نمی‏خواهم برای همیشه برگردم اما به نظرم یک سال، مدت زمان خوبی برای پس انداز باشد. بعد از آن هم امیدوارم بتوانم کمی‏ سفر کنم.»

تایمز - ترجمه: آزاده پارساپور

کد مطلب: 2637
زمان انتشار: شنبه 5 بهمن 1387 - 15:28:47
نظرات
هیچ نظری درباره این مطلب تا کنون به ثبت نرسیده است.
فرم ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)  

آدرس وب سایت یا وبلاگ

نظر شما  

لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:

 = 9-3

دیگر مطالب
تبلیغات
یادداشت
کاش باورکنیم
کاش باورکنیم
مريم صدرالادبايي
شب، سکوت، گدایی
شب، سکوت، گدایی
زهرا مهاجري
گفت و گو
صفحه اصلی | درباره ما | ارتباط با ما | جستجو | نقشه سایت | فید مطالب | آرشیو

استفاده از کلیه مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
stat

Designed and Developed by DORHOST