بی بی سی در تحلیلی نوشت:
شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکنون با تصویب سه قطعنامه تحریم هایی را علیه ایران اعمال کرده است که شامل تجارت مواد هسته ای و محدودیت مالی و مسافرتی شخصیت های حقیقی و حقوقی این کشور است.
اگر قرار باشد تحریم های جدیدی علیه ایران وضع شود، باید تجارت نفت ایران به خصوص وابستگی این کشور به واردات فرآورده های نفتی را هدف بگیرد و محور آن باید بیمه های اتکایی باشد.
هدف از این کار منصرف کردن شرکت ها از ارائه خدمات بیمه به صادرات و واردات ایران به منظور تاثیر گذاشتن بر صادرات و واردات ایران است.
در شرایط حاضر و با توجه به این که شواهدی از اقدام عملی ایران برای تولید تسلیحات اتمی نیست، بعضی دولت ها ممکن است از اقدام های صورت گرفته علیه این کشور رضایت داشته باشند.
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||