به روزشده : ۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۹:۴۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۲ | نسخه چاپی

رئیس مجلس:

مجادلات سیاسی بعد از انتخابات صددرصد به ضرر کشور بود/ برای فناوری هسته‌ای ۲۵سال زحمت کشیده شده

احزاب و تشکل ها - رئیس مجلس شورای اسلامی عصر شنبه در آخرین روز از سفر چهار روزه خود به این استان طی سخنانی در جمع مردم سبزوار گفت: تاریخ گذشته سبزوار نشان می‌دهد که رجال دلاوری در این شهر حضور داشته و از کشور دفاع کردند.

به گزارش فارس وی با بیان اینکه وجود ظرفیت نیروی انسانی خلاق در کشور بسیار مهم است گفت: اینکه ما دانش هسته‌ای پیدا کرده‌ایم امر کوچکی نیست چرا 20 تا 25 سال است که زحمت می‌کشیم و امروز به این فناوری دست پیدا کردیم، دشمنان حتی تصور غنی‌سازی را هم از سوی ما نداشتند البته غنی‌سازی صلح‌آمیز.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حوزه سیاست داخلی هم مسائل اصلی که باید مبنا باشد همانند انتخابات به سرانجام رسیده و در واقع همه این مجموعه‌ها و بخش‌ها نشان می‌دهد که ما در چه جایگاهی قرار داریم.

لاریجانی ادامه داد: پس از انتخابات مشاجرات سیاسی صورت گرفت، آیا این مشاجرات به حیثیت نظام در بیرون کمک کرد؟ تا این حد مسئله عجیب شد که کشورهای بیچاره هم سروصدا کردند.

وی افزود: مجادلات سیاسی که در کشور پیش آمد واقعاً به کدام بخش از مؤلفه‌های قدرت کمک کرد. این مجادلات در هیچ بُعدی کمک نکرد به همین دلیل هم غرب مرتباً هیزم در این آتش می‌ریخت.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مجادلات سیاسی پس از انتخابات صددرصد به ضرر کشور بود اظهار داشت: اگر با این مجادلات به درستی مقابله کنیم قوی‌تر خواهیم شد ولی در کل به حسب ظاهری این مجادلات ضررهایی نیز داشت.

لاریجانی تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز بیشتر از همه راهها را باز کردند ولی برخی بی‌تدبیری کردند و نتیجه حوادث عصر عاشورا شد لذا حق بود که ملت به صحنه آمده و اجازه ندهد که آنها به اهل بیت (ع) توهین کنند.

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 9
ارسال نظر
33950
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 9
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...