به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۰ | نسخه چاپی

بخش دوم مصاحبه فاطمه رجبی با خبرآنلاین/ انقلاب کردیم که اختیارات شاه را به آقای هاشمی بدهیم؟ 30

احزاب و تشکل ها - فاطمه رجبی در ماه‌‌های اخیر در میان مقالات خود بارها به صورتی واضح و صریح به آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تاخت و بارها وی را خطری برای نظام شمرد.

بسیاری از خوانندگان مقالات و اظهارات صریح وی در خصوص انتقاد از شخصیت​های نظام بر این اعتقادند که وی که بی‌محابا بر افراد خاصی در نظام می‌تازد، گویی به جای خاصی وابسته است که وی به شدت این اظهارات را رد می‌کند و می​گوید که اتفاقا در دولت خاتمی پرونده وی مورد بررسی وزارت ارشاد و اطلاعات خاتمی قرار گرفته و مشخص شده که شخصیتی مستقل است که البته نسبت به اصلاح‌طلبان مواضع تندی دارد.

به گزارش خبرآنلاین خانم رجبی که به تازگی از پایان نامه فوق لیسانس علوم سیاسی‌اش دفاع کرده است می‌گوید که تهمت نمی​زند و آقایانی که فکر می‌کنند وی تهمت می‌زند بیایند و از خودشان دفاع کنند و اتهام زدایی نمایند و این سؤال را مطرح می‌کند که چرا به جای اتهام زدایی و شفاف‌سازی به این شکل وی را مورد تخریب قرار می‌دهند.

در بخش دوم مصاحبه دوساعته خبرآنلاین با فاطمه رجبی در خصوص برخی از اظهاراتش راجع به اصلاح‌طلبان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از وی پرسیدم.

وی در خصوص خط امامی بودن، اتهام زدایی و حتی سکوت مقام معظم رهبری صحبت کرده و می‌گوید که به عنوان یک تحلیلگر معتقد است که مقام معظم رهبری به آقای هاشمی مهلت دادند تا ببینند که آیا ایشان از اعمالشان برمی‌گردند؟ و می گوید: «من نکته دیگری را نیز بگویم و آن این است که من برای مسائلی که آقا مطرح می‌کنند آن اندازه صلاحیت ندارم تا نظر بدهم اما وقتی «احمدی‌نژاد معجزه هزاره سوم» را نوشتم یکی از دلایل مهم این بود که دو طرف عبرت بگیرند که اولاً هاشمی و اطرافیانش و افرادش ببینند چه کردند و نتیجه چه شد و تازه این مسئله در این دنیای آنان است و آن دنیا که جای خودش را دارد و دوم خود‌ آقای احمدی‌نژاد هدف من بود که با چه هزینه معنوی ملت روی کار آمدند و آن را پاس بدارند و از اشتباهات و لغزش‌هایی که بالاخره در طول قدرت، انسان به آن روی می‌آورد پرهیز کنند.»

وی در بخش دوم گفت و گویش با خبرآنلاین می‌گوید دست‌های سیاسی چهره‌سازی می‌کند و کسانی را در جایگاه‌هایی که حقشان نیست قرار می‌دهد.

وی معتقد است:این سؤال وجود دارد که آیا ما انقلاب کردیم تا شاه بیرون برود و همه قدرت و مزایای شاه را دست آقای هاشمی رفسنجانی بدهیم؟ این از معجزات دوران آقای هاشمی است که اعضای خانواده و مدیران ونزدیکان وی که معلوم نیست مدارک قبلی خود را ازکجا وچگونه گرفته‌اند چطور همگی به یکباره به دکترا نائل شده‌اند.

مشروح بخش دوم گفت و گوی خبرآنلاین با فاطمه رجبی را می‌توانید دوشنبه (امروز) در خبرآنلاین بخوانید.

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 13
ارسال نظر
35996
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 13
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...