به روزشده : ۵ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۵ | نسخه چاپی

«به رنگ ارغوان» تنها سه روز در جشنواره روی پرده می​رود

سینما - سیدجمال ساداتیان تهیه​کننده فیلم سینمایی «به رنگ ارغوان» معتقد است حرف​های تازه فیلم حاتمی​کیا همچنان جذابیت​های خود را برای تماشاگران حفظ کرده است.

این تهیه کننده در گفت​و​گو با خبرآنلاین، درباره «به رنگ ارغوان» که اولین بار روز یکشنبه در سینمای رسانه‌ها پخش شد، گفت: «فیلم​های کلاسیک، آثاری که بیش از 50 تا 60 سال قبل تولید شده​اند،​ همچنان جذابیت بسیاری برای تماشاگران دارند و دلیل آن، شاخصه​های موجود در این آثار و حرف​های تازه است که برای گفتن دارند.»

او ادامه داد: ««به رنگ ارغوان» موضوع و داستانی دارد که حرفی عمیق و مهم را در خود گنجانده و همین ویژگی است که باعث شده تماشاگران بعد از گذشت پنج سال از تولید آن، رنگ و بوی کهنگی در آن نمی​بینند.»

ساداتیان گفت: «من به عنوان تهیه کننده این فیلم امیدوار هستم کار مورد توجه تماشاگران قرار بگیرد و منتظر هستم تا هرچه زودتر با برخوردها و نظرات مخاطبان فیلم مواجه شوم.»

نمایش «به رنگ ارغوان» در سه روز دوشنبه پنجم بهمن، سه​شنبه ششم بهمن و چهارشنبه هفتم بهمن ماه محدود شده است. ساداتیان در این زمینه می​گوید: «زمان نمایش فیلم و چگونگی پخش آن برنامه​ای بوده که از سوی مسئولان جشنواره طراحی شده و ارتباطی با من به عنوان تهیه کننده ندارد.»

این فیلم به عنوان اولین اثر بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر در سینمای اهالی مطبوعات واقع در برج میلاد روی پرده رفت. «به رنگ ارغوان» با بازی حمید فرخ​نژاد، خزر معصومی، کوروش تهامی و فرهاد قائمیان داستان یک مامور است که با هدف دستگیری یکی از عاملان گروهک​های ضد انقلاب راهی شمال کشور می​شود.

«به رنگ ارغوان» بعد از پنج سالی که در توقیف به سر می​برد،​ امروز دوشنبه ساعت 13.30 برای نخستین بار برای عموم مردم در سینما ماندانا روی پرده رفت.

دیگر نوبت​های نمایش این فیلم سینمایی به این شرح است:

دوشنبه 5/11/88‌: ماندانا ساعت 13:30، فرهنگ 2 ساعت 18، آزادی (شهر هنر) ساعت 18، فرهنگ 1 ساعت 19، آزادی (شهر هفتم) ساعت 19، جوان ساعت 20، اریکه ایرانیان ساعت 20،​ پردیس زندگی 2 ساعت 21:30، آزادی (سالن اصلی) ساعت 22.

سه‌شنبه 6/11/88: فلسطین 2 ساعت 13:30،​ پردیس پارک ملت 1 ساعت 18،​ بهمن 1 ساعت 18:30، پردیس پارک ملت 3 ساعت 19،​ فلسطین 1 ساعت 19،​ سپیده ساعت 20:30،​ پردیس پارک ملت 2 ساعت 20:30،​ استقلال ساعت 21، آفریقا ساعت 22،​ موزه سینما ساعت 22،​

چهارشنبه 7/11/88: ناهید ساعت 15،​ صحرا ساعت 19.

کلیدواژه ها: جشنواره فیلم فجر -

اخبار مرتبط

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 14
ارسال نظر
39694
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...