به روزشده : ۱ ساعت و ۸ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۹:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳ | نسخه چاپی

مظفری‌زاده: طرفدار هیچ‌کدام‌شان نیستم

سایر مطالب - سعید مظفری زاده ادعا می کند طرفدار هیچ یک از دو تیم بازی دربی نیست.

سعید مظفری زاده که از سوی کمیته داوران برای قضاوت داربی برگزیده شده است در این باره می گوید:« خیلی دوست داشتم که این بازی را قضاوت کنم. این بازی اگرچه برایش حساسیت های زیادی راه انداخته اند اما قبلا هم گفته بودم حاضرم اولین داور ایرانی باشم که قضاوتش می کنم که البته آن بار قسمت نشد و دیدید که دوست خوبم محسن ترکی دو بار به بهترین شکل این بازی را سوت زد.»

او درباره جو ورزشگاه هم گفت:« به هر حال ما بارها در بازی های اینچنینی قضاوت کرده ایم . من از قضاوت در بازی هایی این چنینی نمی ترسم چون هدفم قضاوت در بازی های بزرگ جام جهانی است. اگر می خواهم به آن هدفم برسم باید نشان دهم که به رتحتی می توانم از پس دربی در بیایم. فرقی ندارد ، هر کدام از ما که انتخاب می شدیم به راحتی می توانستیم این بازی را قضاوت کنیم. فقط باید کمی این حساسیت های رسانه ای را کنترل کنند تا مشکلی بیرون از زمین ایجاد نشود.»

او همچنین تاکید کرد:« برایم فرقی ندارد کدام تیم در بازی برنده شود چون طرفدار هیچ کدام از این دو تیم نیستم . امیدوارم که بازی قشنگی باشد و تیم داوری هم بتواند به زیبایی بیشتر این مسابقه کمک کند تا مردم از تماشای دربی لذب برده باشند.» 

کلیدواژه ها: دربی -

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 3
ارسال نظر
41384
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 3
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...