به روزشده : ۱ ساعت و ۲۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۳:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴ | نسخه چاپی

تنها ۱۵۰ عنوان کتاب ایرانی در نمایشگاه کتاب هند

کتاب - در حالی که سالیانه بالغ بر 55 هزار عنوان کتاب در کشور منتشر می‌شود و بیش از 9 هزار ناشر در کشور ثبت‌شده‌اند، تنها 150 عنوان کتاب از سوی یک ناشر و موسسه نمایشگا‌ه‌های فرهنگی در دو غرفه جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه کتاب دهلی عرضه می‌شود.

به گزارش خبر‌آن‌لاین، نوزدهمین نمایشگاه کتاب دو سالانه دهلی نو در محل دائمی نمایشگاه‌های دهلی نو با شعار" کتاب و رفاه عمومی" افتتاح شد و تا تاریخ 18 بهمن ماه ادامه خواهد داشت. علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، آلمان، فرانسه، امریکا، سریلانکا، عربستان سعودی، امارات متحده، رژیم صهیونیستی، پاکستان، روسیه، سنگاپور، ژاپن و کره جنوبی نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
 
در نوزدهمین نمایشگاه کتاب دو سالانه دهلی نو که در 14 سالن برپا شده، ناشران کودک و نوجوان به صورت مجزا دارای فضای نمایشگاهی هستند و بخشی به ناشران انگلیسی زبان و بخشی هم به ناشران هندی اختصاص دارد.


موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی و انتشارات الهدی، غرفه‌های ایرانی حاضر در نمایشگاه دهلی نو هستند که 150 عنوان از کتاب‌های برجسته ایرانی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی و ایران شناسی را عرضه می‌کنند. 

نمایشگاه کتاب دهلی نو توسط بنیاد ملی کتاب هند که در سال 1957 با هدف توسه و تروبج کتابخوانی تاسیس ‌شد، به صورت دو سالانه در ماه فوریه برگزار می‌شود.

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 13
ارسال نظر
41576
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 13
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...