به روزشده : ۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴ | نسخه چاپی

مدیر روابط عمومی جشنواره فجر : مسئولیت خبرنگاران با ما نبود!

سینما - حبیب ایل بیگی، مدیرروابط عمومی جشنواره فیلم فجر در پی تحصن خبرنگاران در فضای بیرون سالن برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر اعلام کرد مسئولیت خبرنگاران با او نبوده است.

به گزارش خبرآنلاین، مراسم اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر در شرایطی در حال برگزاری است که خبرنگار هیچ رسانه‌ای در داخل سالن حضور ندارد و جمیع خبرنگاران در سالن انتظار اعتراض خود را به برخورد غیرحرفه‌ای با این گروه اعلام می‌کنند.

ایل بیگی،‌ که ساعاتی بعد از این تجمع در کنار خبرنگاران حاضر شد در مورد وضعیت به وجود آمده برای این گروه گفت: «روابط عمومی جشنواره فیلم فجر هیچ مسئولیتی در قبال شرایطی که برای خبرنگاران به وجود آمده ندارد زیرا بخش دیگری مسئولیت سامان‌دهی این بخش را برعهده داشته است.»

شنیده‌ها حاکی از آن است که حراست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت مستقل وارد عمل شده و مسئولیت سامان دهی و در نهایت بی‌سامانی حضور مهمانان را در مراسم اختتامیه برعهده دارد.

 خبرآنلاین به احترام خبرنگارانی که با شرایط غیرحرفه‌ای و توهین آمیز در این مراسم روبرو شدند از پوشش‌ مراسم اختتامیه خودداری می‌کند.

کلیدواژه ها: جشنواره فیلم فجر -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 11 + 12
ارسال نظر
41870
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 11 + 12
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...