به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، نتایج اولیه شمارش آرا در کاستاریکا نشان می دهد که نامزد زن شرکت کننده در انتخابات ریاست جمهوری این کشور بیشترین آرا را از آن خود کرده است.
بر این اساس شمارش حدود 20 درصد آرای انتخاباتی حاکی است که"لورا چینچیلا" نامزد زن شرکت کننده در این انتخابات با کسب 47.6 درصد آرا از دیگر رقبایش پیش افتاده است.
این خبر سه ساعت پس از بسته شدن حوزه های انتخاباتی توسط "لوئیس آنتونیو سوباردو" رئیس کمیته برگزاری انتخابات کاستاریکا اعلام شد. به این ترتیب انتظار می رود که با ادامه شمارش آرا، این سیاستمدار 50 ساله بتواند برای نخستین بار بعنوان یک زن ریاست جمهوری این کشور را از "اسکار آریاس" رئیس جمهور کنونی بگیرد.
این در حالی است که دیگر نامزدهای انتخاباتی به مراتب آرای کمتری را به خود اختصاص داده اند؛ "اتو سولیس" از حزب "عمل شهروندی" (PAC) 23.1 درصد آرا و "اتو گوه وارا" از حزب "جنبش آزادی" (PML) 21.8 درصد آرا را از آن خود کرده اند.
این دو نامزد انتخاباتی و رقیب چینچیلا در انتخابات پس از اعلام پیشی گرفتن وی از دیگر رقبا، پیروزی وی را به رسمیت شناخته اند. با پیروزی این نامزد زن انتظار می رود که مشی سیاسی و اقدامات آریاس همچنان ادامه یابد، زیرا چینچیلا نیز از حزب سوسیال دمکرات"آزادی ملی" (PLN) کاستاریکا است.
خاطرنشان می شود که مهمترین موضوع انتخابات ریاست جمهوری این دوره در کاستاریکا مبارزه با خشونت فزاینده بود که طی سال گذشته منجر به کشته شدن دست کم 1000 نفر در ارتباط با خشونتهای باندهای مافیا شده است.
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||