به روزشده : ۴۹ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۳:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰ | نسخه چاپی

افتتاح سالن‌های جدید در خانه هنرمندان

تجسمی - پس از اتمام آرت اکسپوی 88، چهار سالن هنری به نام چهار فصل، به مجموعه خانه هنرمندان ایران افزوده خواهد شد.

مجید جوزایی مدیرعامل خانه هنرمندان ایران درباره اضافه شدن چهار سالن هنری در خانه هنرمندان به مهرگفت: «باتوجه به برنامه های فراوان هنری که در خانه هنرمندان ایران برگزار می شود، بر آن شدیم تا سالن‌های هنری این مراکز را افزایش دهیم.»

سالن چهار منظوره خانه هنرمندان ایران باعنوان چهارفصل بهار، تابستان، پاییز، زمستان افتتاح خواهد شد و گشایش رسمی آنها باحضور هنرمندان و مسئولان سازمان فرهنگی هنری شهرداری پس از پایان یافتن دومین اکسپو هنرهای تجسمی در اسفند ماه خواهد بود.

مدیرعامل خانه هنرمندان ایران درباره کاربری این سالنها گفت: «در سالن‌های هنری این مرکز نمایشگاه و نمایشنامه خوانی اجرا می شود و به طور کامل مرتبط با خانه هنرمندان ایران است.»

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 6
ارسال نظر
42900
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 6
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...