مهر نوشت:
بر اساس این طرح این فضای مدور توسط تورهای ویژه حرکات آکروباتیک که به صورت مارپیچ از بالا تا پایین پنج طبقه را در بر گرفته اند، پوشیده شده و بازدیدکنندگان می توانند بدون نیاز به استفاده از راه پله بر روی این تورها قدم گذاشته بر روی آن راه بروند، بنشینند و یا بخوابند.
این طرح ابتکاری بخشی از برنامه " تفکر درباره فضا: تغییر در موزه گاگنهایم" است که به منظور دریافت ایده های مختلف برای استفاده از فضای داخلی ساختمان مشهور "فرانک لوید رایت" آغاز شده است. در صورت اجرای این طرح بازدیدکنندگان باید موزه را از بالا یعنی طبقه پنجم دیدن کرده و به تدریج و با قدم گذاشتن به فضای معلق میان طبقات به دیدن دیگر بخشهای موزه بروند.


| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||