به روزشده : ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰ | نسخه چاپی

واکنش روسیه به تولید اورانیوم ۲۰درصد/ اظهار نظر دبیر شورای امنیت روسیه درباره نرفتن جلیلی به مسکو

انرژی‌هسته‌ای - دبیر شورای امنیت روسیه، آغاز تولید اورانیوم 20 درصد ایران را سبب ایجاد تردید سایر کشور ها نسبت به فعالیت هسته ای ایران دانست.

به گزارش خبرآنلاین، نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه با ابراز این نظر که تردید جامعه جهانی نسبت به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران مستدل است تهران را به همکاری باز با آژانس بین المللی انرژی اتمی فرا خواند.

وی در گفتگو با این خبرگزاری روسی ریانووستی گفت: ایران تایید می کند که نمی خواهد سلاح هسته ای داشته باشد و اتم صلح آمیز را توسعه می دهد، اما اقداماتی که ایران انجام می دهد مانند غنی سازی تا 20 درصد، تردید سایر کشورها را بر می انگیزد و این تردیدها مستدل هستند.

پاتروشف، در بخش دیگری از این گفت و گو با تاکید بر اینکه ما همه اطلاعات را در مورد فعالیت هسته ای ایران نداریم گفت: روسیه اطلاعات کاملی درباره غنی سازی اورانیوم در ایران را ندارد.

وی که قرار بود دو هفته پیش میزبان سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی ایران باشد لغو سفر وی به را به تصمیم جلیلی دانست و گفت: او نیامد.

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 6
ارسال نظر
43087
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 6
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...