به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۰ | نسخه چاپی

تصادف موسوی‌لاری/ سوقصد بودن رد شده است

احزاب و تشکل ها - هنگامی که حجت الاسلام عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات قصد مراجعت به منزل محمد علی ابطحی را داشت با یک دستگاه موتورسیکلت تصادف کرده و این تصادف منجر به جرح وی شده است.

به گزارش تابناک، در این تصادف که در خیابان شهید باهنر روی داده، راکب موتورسیکلت از محل حادثه گریخته و آقای موسوی لاری نیز برای درمان به بیمارستان شهدای تجریش منتقل شد.

بنابراطلاعات خبرنگار ما، حال عمومی وی رضایتبخش بوده و فقط به سر وی جراحاتی وارد شده و وی در ساعت 22 و 30 دقیقه امشب از بیمارستان مرخص شده است.

شایان ذکر است، هنوز اطلاعاتی از عامل حادثه در دست نبوده اما عمدی بودن و یا سوقصد بودن این حادثه از سوی منابع آگاه به شدت رد شده است.

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 12
ارسال نظر
43151
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 12
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...