به گزارش فردا، گروه «ارتش خورشید» که پیشتر، سایت اطلاعرسانی حزب اعتماد ملی و سایت شخصی مهدی کروبی را هک کرده بود، سایت مربوط به توسعه شهر بیتالمقدس از سوی مقامات رژیم صهیونیستی را هک کرد.
این گروهک با قرار دادن تصویری از نوشته «لبیک یا حسین»، رئیسجمهور اسلامی ایران و پرچم رژیم صهیونیستی، نوشته است:«سرزمینی که به زور و حیله از دست مسلمانان در آوردید متعلق به ماست، و برای بازپس گیری آن تا قطره آخر خون ایستادهایم.»
این گروه میافزاید:«شما و کسانی که تربیت کنید از جمله عبدالمالک ریگی که دست پرورده چون و چرای شما و استعمار پیر آمریکا و انگلیس ملعون هستند هیچ خللی در عزم و اراده مسلمانان وارد نخواهد آورد و هایتان از هلوکاست نمیتواند ما را گمراه کند.»
این گروه هکری به نقل از «عهد عتیق، تثنیه، بابهای 26ـ30» میآورد؛ خداوند به سلیمان گفت:«اگر شما و پسرانتان از متابعت من روگردانیده، اوامر و فرایضی را که به پدران شما دادم، نگاه ندارید ... آن زمینی که به ایشان دادم، منقطع خواهم ساخت و این خانه را از حضور خویش دور خواهم انداخت و اسرائیل در میان جمیع قومها ضربالمثل و مضحکه خواهد شد.»
این گروه در صفحه اول این وبسایت اسرائیلی تصریح کرده که هلوکاست یک دروغ بزرگ است.

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||