به روزشده : ۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۳:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۹ | نسخه چاپی

حمید عسگری برای صندلی​های خالی کنسرت اجرا کرد

موسیقی - کنسرت حمید عسگری شنبه شب در حالی در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که در سئانس اول آن نیمی از سالن خالی بود و مسؤولان برگزاری همه حاضران را در وسط سالن جمع کردند تا خالی بودن خیلی به چشم نیاید.

به گزارش خبرآنلاین، دومین شب بیست و پنجمین جشنواره موسیقی فجر با اجرای 24 برنامه سپری شد. از برنامه‌هایی که انتظار می‌رفت با استقبال بسیار خوبی روبه‌رو شود کنسرت حمید عسگری در مرکز همایش‌های برج میلاد بود. اما این برنامه علیرغم تصور برگزارکنندگان، خود حمید عسگری و حتی مخاطبان در حالیکه در سئانس اول نیمی از صندلی‌های طبقه همکف و تمام طبقه بالای سالن اصلی همایش‌های برج میلاد خالی بود، اجرا شد.

این موضوع ناراحتی و تعجب عسگری را برانگیخت تا آنجا که در ابتدای اجرا گفت: «من در طی این چهار سال که کنسرت اجرا می‌کنم هیچوقت با چنین شرایط و چنین سالن خالی مواجه نشدم.»

او در ادامه گفت: «البته تعداد مخاطبان برای من مهم نیست و حتی اگر فقط یک نفر برای شنیدن کنسرت آمده بود، باز هم من آن را با همین کیفیت اجرا می‌کردم.»

عسگری که بیشتر قطعات آلبوم‌های کمای 1 و 2 را اجرا کرد با تشویق مخاطبان حاضر مواجه شد ولی تا آخر برنامه بارها به بی‌نظمی‌هایی که باعث خالی ماندن سالن و فروش نرفتن بلیت‌های کنسرت شده اشاره کرد.

کلیدواژه ها: جشنواره موسیقی فجر -

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 2
ارسال نظر
46250
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 2
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...