به روزشده : ۳۳ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۰ | نسخه چاپی

تردید در اجرای هدفمندکردن یارانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در سال ۸۹

مجلس - روزنامه کیهان در گزارشی این سئوال را مطرح کرد که «اختلاف نظر 20هزار میلیاردی لایحه یارانه ها اجرا می شود؟»

به گزارش خبرآنلاین در این گزارش آمده است:در پی عدم موافقت مجلس با پیشنهاد دولت درباره میزان درآمد ناشی از هدفمندی یارانه ها اجرای این قانون در سال آینده با علامت سوال مواجه شد.

پس از مدت ها کش و قوس میان دولت و مجلس درباره میزان درآمد دولت ناشی از اجرای هدفمندی یارانه ها در بودجه سال آینده در نهایت عصر سه شنبه نمایندگان خانه ملت به بررسی این بند چالشی لایحه بودجه 89 رسیدند.

پیش از بررسی این بند، دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در یک جلسه غیرعلنی، غیررسمی به بیان استدلالات خود در خصوص درخواست 40 هزار میلیارد تومانی در سال آینده برای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها پرداخت. نمایندگان با 105 رای موافق و 111 رای مخالف با پیشنهاد 40هزار میلیاردی مخالفت کردند.

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 3
ارسال نظر
48951
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 3
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...