به روزشده : ۱۷ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵ | نسخه چاپی

وزير امور خارجه رژيم اسرائيل خطاب به جامعه جهاني

انتظار غیرمنطقی داشتن از اسرائیل ممنوع!

خاورمیانه - لیبرمن تصریح کرده است که در زمان حضور رئیس‌جمهوری برزیل در اسرائیل با او به دلیل رابطه حسنه با ایران دیدار نمی‌کند

اسرائیل با هیچ منطقی سازگار نیست . یک سال و سه ماه است که ایالات متحده و اعراب خود را به در و دیوار می‌زنند تا دولت تندرو بنیامین نتانیاهو به تعهدات پیشین خود وفادار بماند و دست از شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری و شرق بیت المقدس بردارد . اسرائیل اما تندروترین دولت خود را تجربه می‌کند . دولتی که رهبر حزب لیکود بنیامین نتانیاهو در راس آن است و آویگدور لیبرمن نیز عنوان وزیر امور خارجه را به خود اختصاص داده است . در چنین شرایطی انتظار مصالحه داشتن از اسرائیلی‌ها غیرمنطقی‌تر به نظر می‌رسد . لیبرمن که از همان ابتدا با سخنان تند و تیز خود خشم اعراب و متحدان اروپایی را برانگیخته بود ، این‌بار نیز پس از عصبانیت واشنگتن از تل‌آویو در اعلام خبر ساخت 1600 واحد مسکونی جدید در بیت‌المقدس شرقی گفت: انتظار جامعه جهانی از اسراییل در زمینه توقف شهرک سازی‌ها در بیت‌المقدس انتظاری غیر منطقی است!


اویگدور لیبرمن، در گفتگو با رادیو سراسری اسرائیل گفت: درخواست‌ها از اسراییل در زمینه توقف شهرک سازی‌ها از نظر ما امری غیر منطقی است. بحران دیپلماتیک میان اسراییل و آمریکا که ناشی از سیاست شهرک سازی‌های اسراییل در بیت‌المقدس شرقی است حل شده و اوضاع آرام خواهد شد.
وزیر امور خارجه این رژیمنیز مانند نتانیاهو تصریح کرد : اوضاع آرام خواهد شد چرا که نه آمریکا و نه اسراییل به دنبال متشنج کردن اوضاع نیستند و هیچ سودی در تنش نخواهند داشت. ما از طریق کانال‌های مختلف با مسئولان دولت آمریکا به طور مستقیم در حال مذاکره هستیم.


لیبرمن با تکرار ادعاعای پیشین گفت: فلسطینی‌ها و اعراب از جمله اعراب اسراییل به دنبال بهانه‌هایی برای دامن زدن به بحران کنونی هستند اما ما به خوبی بر اوضاع تسلط داریم. دولت باید به رویارویی با اعمال فشارهایی که علیه آن وجود دارد بپردازد و از تهدیداتی که فلسطینی‌ها مطرح می‌کنند نهراسد.


همزمان برخی منابع نزدیک به وزارت امور خارجه اسرائیل ادعا می‌کنند که آویگدور لیبرمن، تصمیم گرفته است با لولا داسیلوا، رئیس جمهور برزیل، که قرار است به اسراییل سفر کند دیدار نکند.
لیبرمن در این خصوص می‌گوید: من با رئیس جمهور برزیل در درجه اول به خاطر روابط مثبتی که با رئیس جمهور ایران دارد دیدار نمی‌کنم و هم چنین به علت مخالفت رئیس جمهور برزیل با قرار دادن گل بر سر قبر زئیو هرتزل، موسس اسراییل تصمیم به این امر گرفتم.
دفتر لیبرمن اعلام کرد که وی بعد از این که متوجه شد رئیس جمهور برزیل قرار است دست گلی را بر سر مزار یاسر عرفات در جریان سفرش به رام‌الله قرار خواهد داد بسیار عصبانی شد. رئیس جمهور برزیل فردا به رام‌الله سفر خواهد کرد.

 

کلیدواژه ها: رژیم صهیونیستی -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 11
ارسال نظر
49956
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 11
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...