به روزشده : ۳ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۶:۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶ | نسخه چاپی

عضو ائتلاف مالکی: تفوق علاوی شایعه است

خاورمیانه - علی ادیب نفر شماره دو ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی که در کنفرانس دانشکده علوم اسلامی دانشگاه کربلا شرکت کرده بود تفوق لیست العراقیه در انتخابات پارلمان عراق را شایعه خواند.

به گزارش الجوار ادیب در یک مصاحبه اظهار داشت: خبرهایی که از رسانه های مختلف مبنی بر برتری لیست العراقیه منتشر شد صحیح نیست وجز شایعه ای بی اساس چیز دیگری نمی باشد.
وی افزود: تا کنون کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق رسما در این باره موضع نگرفته است، وی همچنین اخبار برتری لیست علاوی را برای عراقی ها شگفت انگیز توصیف کرد.
وی همچنین جریاناتی را به خرابکاری در نتایج مربوط به ائتلاف دولت قانون متهم ساخت.
این درحالی است که یک سایت طرفدار ائتلاف مالکی مشخصا حازم البدری یکی از مسولان کمیساریای انتخابات را به خرابکاری در اعلام نتایج انتخابات متهم ساخت.

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 7
ارسال نظر
50125
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 7
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...