به روزشده : ۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۸ | نسخه چاپی

کشمکش در قم بر سر نام زیرگذری که احمدی‌نژاد افتتاحش کرد

شهری - روز گذشته همزمان با سفر محمود احمدی نژاد به قم ؛ زیرگذری در این شهر افتتاح شد که مسوولان شهر مجبور به سه بار تغییر نام آن شدند .

به گزارش شیعه نیوز روز گذشته زیر گذر تقاطع مذکور که به نامهای «الغدیر» و  سپس «نهم دی» نامگذاری شد ، روز گذشته بار دیگر تغییر نام داد و با نام زیر گذر «عمار یاسر » همزمان با حضور رییس جمهور بصورت ازمایشی افتتاح شد .

بنابراین گزارش ظاهرا از ابتدا قرار بوده است نام این زیر گذر عمار یاسر باشد ولی بعد از مدتی به دو نام دیگر نامگذاری می شود اما چون مسولان شهر بر سر نام آن به توافق نمی رسند ، نهایتا نام عمار یاسر که ازسالها قبل برایش در نظر گرفته بودند ، انتخاب می شود .

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 3
ارسال نظر
50282
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 3
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...