به روزشده : ۲۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۹:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۹ | نسخه چاپی

یک مقام اصولگرا: هدفمندکردن یارانه‌ها با شرایط فعلی اجرایی نیست

اقتصاد سیاسی - قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: در صورتی که مبلغ 20 هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها به تصویب نهایی برسد، این طرح قابلیت اجرایی ندارد و در نهایت به ضرر مردم تمام می شود.

لطف الله فروزنده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هدفمند کردن یارانه یکی از مهم ترین طرح های اقتصادی کشور است.

و با وجود اینکه دو دولت قبلی به ضرورت اجرای آن واقف و بر اساس برنامه مکلف به اجرای آن بودند، اما از زیر بار این مسوولین سنگین شانه خالی کردند.

وی خاطر نشان کرد: دولت نهم با اطلاع از پیچیدگی و سختی این طرح، برای کمک به مردم و وضعیت کشور اجرای این طرح را پذیرفت، درصورتی که مجلس یکسال است که این طرح را دستور کار قرار داده و تغییرات اساسی در آن وارد کرده است.

قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی افزود : لایحه را دولت تدوین و به مجلس می فرستد و نمایندگان هم بر اساس منافع و مصالح کشور و ملت باید این طرح را مورد بررسی و در صورت موافقت تصویب کنند.

وی با اشاره به اختلاف نظر مجلسیان با دولتمردان در خصوص رقم مورد نظر برای اجرای طرح هدفمند کردن آن در سال نخست، اظهار داشت : در نهایت دولت به مقدمات، الزامات اجرا و موانع احتمالی برای اجرای این طرح ملی آگاهی دارد و مجلس هم باید این بستر را فراهم کند.

قائم مقام جمعیت ایثارگران تصریح کرد: آنچه که هدف دولت است، حذف یارانه ها نیست، بلکه هدفمند کردن یارانه به شکلی است که مردم کمترین آسیب را متحمل شوند.

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 12
ارسال نظر
50367
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 12
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...