به روزشده : ۱۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۹ | نسخه چاپی

حاتمی‌کیا: منازعات پس از انتخابات یک درام است/ به هر دو طرف دعوا حق می‌دهم

سینما - ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان مطرح سینمای ایران به تازگی گفته است که دوست دارد در باره منازعات اخیر پس از انتخابات فیلم بسازد ولی حالا قطعا این کار را نمی‌کند.

به گزارش شفاف او این مطلب را در گفت وگویی با ماهنامه تخصصی صنعت عنوان کرده است .

حاتمی کیا در این مصاحبه همچنین برای اولین بار به اظهار نظر درباره وقایع پس از انتخابات پرداخته و گفته است : دراین منازعات اخیر پس از انتخابات من هرچه فکر می کنم هم حق را به این طرف می‌دهم و هم آن طرف .

 ودر عین حال خاطرنشان می شود که گوش شنوایی نیست تا به عمق فاجعه ای دراین حد - که مطمئنم رخ هم داده - توجه کند ؛ فاجعه ای مثل این که یک بسیجی این طرف باشد و برادرش آن طرف و حالا اینها بخواهند یکدیگر را از بین ببرند.

وی درادامه می افزاید : این خاطره را جایی دیگر هم گفته ام . چند روز پیش از بزرگراه شهید همت رد می‌شدم و دیدم به تصویر او رنگ پاشیده اند. بی اختیار گریه ام گرفت که آخر شهید همت دراین میان چه تقصیری دارد ؟ تصویر او چرا باید ملعبه دعواها شود؟ درام اینجا ها شکل می گیرد که هردو طرف به زعم خود محق اند و ضمنا هر دو مقصر.

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 14
ارسال نظر
50383
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...