به روزشده : ۲۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۳:۱۲ - ۱۳۸۸/۱/۲۵ | نسخه چاپی

کروبی: در کابینه من مجاهدین و مشارکت جایى ندارند

احزاب و تشکل ها - .

کروبی  با اشاره به تعارض مبانی فکری حزب اعتماد ملی با احزابی همچون مشارکت و مجاهدین تاکید کرد: « آن ها یکسری افراطی گری ها دارند و یا برخی از آنها ساختارشکنی داشته و دارند و در کابینه من این افراد جایی نخواهند داشت چرا که در کابینه من از نیروهای مجرب و ورزیده استفاده خواهد شد».

به گزارش کیهان کروبی در پاسخ به سوالی مبنی بر پیش بینی خود در خصوص میزان آرای مردم به وی در انتخابات آتی اظهار داشت:«بنده هم فعالیت های خود را جدی پیگیری می کنم و برنامه های خود را به مردم اعلام می کنم، اما در خصوص میزان رای خود باید عرض کنم که با توجه به شرایط موجود به نظر می رسد رای بنده نسبت به دوره گذشته بالاتر بوده و رشد خواهد داشت». وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تفاوت میان اصلاحات خاتمی و کروبی نیز ابراز داشت:اصلاحات من در چارچوب قانون اساسی است یعنی باید قانون اساسی به نحو احسن اجرا شود و حرمت مردم به خوبی نگه داشته شود.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۳:۱۲ - ۱۳۸۸/۱/۲۵ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 13
ارسال نظر
6458
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 13
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...