به روزشده : ۲۸ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۵:۱۲ - ۱۳۸۹/۳/۱۹ | نسخه چاپی

سردار جعفری: فتنه سال گذشته بسیار خطرناک‌تر از جنگ تحمیلی بود

نظامی - فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: فتنه سال گذشته حدود هشت ماه بیشتر طول نکشید، اما بسیار خطرناک تر از جنگ تحمیلی بود.

به گزارش مهر ، سردار سرلشگر پاسدار محمد علی جعفری در جمع فرماندهان ، پاسداران و بسیجیان استان گلستان در حسینیه تیپ پیاده نینوا با اشاره به اتفاقات سال گذشته گفت: هر چند فتنه سال گذشته حدود هشت ماه بیشتر طول نکشید، اما بسیار خطرناک تر از جنگ تحمیلی بود که صدام با حمایت جامعه جهانی علیه ما آغاز کرد و بحمدالله با لطف خداوند و هدایت پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم، از این حادثه سخت عبور کردیم و دشمنان متوجه شدند که با این روشها نمی شود انقلاب را منحرف کرد.

محور سخنان فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در ادامه می خوانید:

  • مشکلاتی که از ابتدا تاکنون انقلاب اسلامی با آن مواجه بوده است، بسیار شبیه مشکلاتی است که در صدر اسلام وجود داشته است. همواره نبرد بین یک زندگی الهی و پیاده سازی اسلام ناب در مقابل زندگی های دنیوی و غیرالهی است و حکومت اسلامی مدعی اسلام و احکام اسلامی با محوریت ولایت فقیه می خواهد الگویی متفاوت با تمام مدلهای حکومتی ارائه کند.
  • از حضور هوشمندانه و آگاهانه مردم در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) تشکر می کنیم. این حضور تکرار حماسه عظیم 9 دی و 22 بهمن سال گذشته بود و نشان داد که مردم از راه امام و آرمانهایش استقبال می کنند و آگاهانه در برابر توطئه ها ایستاده اند.
  • فتنه عمیق سال گذشته پایان انحرافی است که از اواسط دوران 30 ساله انقلاب عده ای با نام امام (ره) آن را آغاز کردند و به دنبال تخطئه انقلاب بودند و با ایجاد موانعی برای نظام، باعث شدند که شتاب جمهوری اسلامی کند شود و آن مسیری که باید انقلاب برای رشد و کمال طی کند با مشکل مواجه شود.
  • انقلاب به خوبی اهداف خود را دنبال می کند و جایگاه خود را در بین تمام مردم حق طلب و مستضعف سراسر دنیا باز کرده است.امروز بسیاری از روسای جمهوری کشورهای دنیا (چه مسلمان و چه غیر مسلمان)، همان حرف جمهوری اسلامی را بیان می کنند و جوامع مختلف تشنه انقلاب اسلامی و حقایق ناب اسلامی در ابعاد مختلف آن هستند و این از برکات انقلاب اسلامی و صدور پیام انقلاب است.
  • ماموریت سپاه مقابله با تهدیدات سخت، امنیتی، اطلاعاتی، سیاسی و فرهنگی دانست.بیش از 20 سال است که ماهیت تهدید علیه انقلاب تغییر کرده و از تهدید فرهنگی وارد مرحله جنگ فرهنگی و نرم شده ایم و بر همین اساس مقام معظم رهبری اعلام جهاد فرهنگی نمودند.
  • سازمان جدید و آموزش های خاص برای مقابله با تهدیدات فرهنگی لازم و ضروری است.

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 4
ارسال نظر
67830
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 4
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...