به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۹ - ۱۳۸۸/۲/۷ | نسخه چاپی

بهزادنبوی در جلسه مجاهدین انقلاب بیهوش شد

احزاب و تشکل ها - شنیده شده کشیده شدن بحث و اختلاف در درون شورای مرکزی سازمان مجاهدین تا مرز فحاشی و زدوخورد بین مخالفان حمایت از موسوی و بهزاد نبوی، منجر به گرفتن قلب بهزاد نبوی و بیهوش شدن وی شده است.


به گزارش روزنامه وطن امروز در جلسه چهارشنبه‌شب هفته گذشته شورای مرکزی این حزب، بحث و اختلاف در درون شورای مرکزی تا مرز فحاشی و زدوخورد بین علی باقری (که مخالف حمایت از موسوی است) و بهزاد نبوی (که موافق این حمایت است) بالا می‌گیرد که این مشاجره منجر به گرفتن قلب بهزاد نبوی و بیهوش شدن وی می‌شود. پس از این ماجرا دیگر اعضای شورای مرکزی باقری و دو مشاجره‌کننده دیگر را از جلسه بیرون می‌کنند تا به وضع سلامتی نبوی رسیدگی شود. سپس شخص بهزاد نبوی پس از به هوش آمدن جلسه را تعطیل کرده و همه اعضا را از محل بیرون می‌کند و تنها در محل باقی می‌ماند.

کلیدواژه ها: بهزاد نبوی -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 7
ارسال نظر
7208
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 13 + 7
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...