"پل" هشت پای المانی که حالا به اندازه ستاره های جام جهانی در بین فوتبال دوستان چهره ای شناخته شده است، با سنت شکنی برنده دیدار فینال بین تیمهای هلند و اسپانیا را پیش بینی کرد.

او که هر شش مسابقه المان دراین تورنمنت را درست پیش بینی کرده شرایط خوبی در بین هواداران تیم آلمان ندارد و برخی به خاطر پیش بینی بازی  با اسپانیا خواهان سرخ شدن او شده بودند!

علاوه بر فینال ، هشت پای محبوب بازی رده بندی بین آلمان و اروگوئه را هم کرد و هر دو  پیش بینی همچون گذشته به شکل مستقیم از تلویزیون المان پخش شد. در این مراسم ویژه که با تدابیر امنیتی ویژه برای حفظ جان هشت پا انجام شد ، پل اسپانیا را تیم قهرمان جام جهانی و تیم ملی آلمان را برنده دیدار رده بندی معرفی کرد .به دنبال این پیش بینی خوزه لوییس رودریگز زاپاترو نخست وزیر اسپانیا ضمن ابراز رضایت از این پیش بینی ، نسبت به حفظ جان این هشت پا اظهار نگرانی کرد و خواهان افزایش تدابیر امنیتی برای این هشت پاشد!!

پل گرچه در حال حاضر در اکواریوم زندگی دریایی در شهر اوبرهاوزن المان نگهداری می شود اما اصلیت این هشت پا انگلیسی است و در شهر ویموث به دنیا آمده است .فیونا اسمیت مدیر پارک زندگی دریایی ویموث اشاره می کند که پل در زمان حضورش در این شهر هرگز بازی را پیش بینی نکرده بود و شاید قصد داشته در بازی های جام جهانی توانایی هایش را نشان دهد .پل در سال 2006 به شهر اوبرهاوزن منتقل شد و در حال حاضر مهمترین شخصیت خبری شبکه تلویزیونی نه چندان پربیننده NTV المان  است و دو خبرنگار از این شبکه تمامی پیش بینی های او را که به صورت زنده پخش می شود گزارش می کنند .

در جریان بازیهای جام ملتهای 2008 اروپا این هشت پا تمامی بازی های المان در این دیدارها را پیش بینی کرد که تنها پیش بینی او برای بازی فینال نادرست بودوالمان در ان دوره از اسپانیا شکست خورد اما در جام جهانی شرایط بهتری داشته و تا اینجا صددرصد بازیهای المان را درست حدس زده است.

او برای علاقمندان شرط بندی  هم شخصیتی دوست داشتنی است چون اگر کسی با اعتقاد به خرافات و باور این هشت پا دست به پیش بینی تمام بازیهای المان بر طبق نتایج اعلام شده او زده بود می توانست پولش را 131 برابر کند !!

درطی روزهای اخیر واژه های "پل " و "پل هشت پا " و همچنین واژه "pulpo" به زبان اسپانیایی به معنای اختاپوس جزو ده واژه برتر سایت توییتر بوده اند.

تلگراف / 8 جولای

کد خبر 74014

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • من IR ۲۳:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۸
    0 0
    پیش بینی برد اسپانیا رو کرده بود و نادرست نبود.
  • siya IR ۰۱:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۹
    0 0
    اگر دقت کنید این هشت پا فقط وارد صندوق سمت راستی میشه!!! در واقع اینگونه آموزش دیده یا شاید در صندوق چپی خرابه و ما خبر نداریم! خلاصه پیش بینی اونی که پرچم تیم برنده رو سمت راست نصب می کنه بهتره! و خوب از این تبلیغات به جیب زده.
  • بدون نام IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۹
    0 0
    به نظر من این کارا فقط جنبه روانی دارد. ولی این کارا رو هلند تاثیری ندارد و هلند قهرمانه
  • بدون نام IR ۰۷:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    0 0
    دوست من صابون به دلت نزن هلند با 3 میلیون نفر جمعیت بیاد قهرمان جهان بشه . بیا پایین پیاد با هم بریم (خنده از ته دل)
  • abbass65 IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    0 0
    توی بازی انگلیس آلمان سمت چپی رو باز کرد
  • rjahanbin IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    0 0
    espain
  • roza IR ۱۲:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    0 0
    espania
  • بدون نام IR ۱۵:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    0 0
    هلند قهرمان میشه
  • كيميا IR ۱۹:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    0 0
    بچه ها اين قدر دعوا نكنيد دانشمند ها تحقيق كردند وديدند اين هشت پا فقط وارد صندوق هايي مي شه كه رنگشون تند تره من اهل فوتبال نيستم اما مرگ بر اون هايي كه خواهان سرخ شدن پل هستند چرا مي خواهند جان يك موجود زبان بسته را بگيرند ان هم جان دارد مثل اين ميماند كه شما را زنداني كنند و بخواهند به بدترين وعض بكشند
  • teks IR ۲۱:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    1 0
    مرسی هشت پا
  • 15987 IR ۰۴:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۶
    0 0
    حالا چرا اینقدر مغرضانه بر خورد می کنید 8 پای بیچاره گناه کرده س مردم گرم کرده ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین