به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۷:۳۵ - ۱۳۸۹/۵/۷ | نسخه چاپی

«سرزمین جاوید» به چاپ بیست و سوم رسید

کتاب - مجموعه چهار جلدی «سرزمین جاوید» بسیاری از شبهات تاریخ ایران باستان را با دلیل، اثبات و یا رد می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب تاریخی و چهار جلدی «سرزمین جاوید» نوشته ماریژان موله، هرتسفلد و گیرشمن با ترجمه و اقتباس از ذبیح‌الله منصوری به کوشش انتشارات نگارستان به چاپ بیست و سوم رسید.

در این مجموعه کتاب از تهاجم‌ها، اساطیر و تاریخی که مربوط به دوران پیشدادیان و کیانیان، مادها، هخامنشیان، پارت‌ها و ساسانیان می‌شود، سخن رانده شده است. پس از آن نشان می‌دهد که تازیان و اقوام گوناگون ترک به ویژه مغول‌ها پس از هخامنشیان به ایران آمده‌اند و همیشه این فرهنگ و تمدن و زبان ایرانی بوده که ملل و اقوام مهاجم را ایرانی‌مآب کرده است. عنصر قالب در اصول بنیادی تفکر و بینش ایرانی پویایی، سازندگی و بالندگی بوده و همواره به‌صورتی ذاتی در پس هر تهاجمی روند دوباره‌سازی و زنده شدن و رونق دوباره را در پیش گرفته و همواره چون کوهی استوار بر بلندای تاریخ بر جای مانده است.

در این کتاب تاریخی آمده است: «بی‌گمان فرهنگ و تمدن ایرانی، از آغاز تاکنون استمراری بنیادی، پرتوان و پیوسته داشته است. این فرهنگ و نمودارهای فکری و معنوی آن، مانند حلقه‌های به هم پیوسته یک زنجیر است. هر حلقه یا چند حلقه این زنجیر، توسط پادشاهان، دانشمندان، هنرمندان و حکیمان و عارفان و ... به فراخور زمان، مکان، ذوق و سلیقه آنان ساخته و پرداخته شده است. به ترتیبی که این دانه‌ها و حلقه‌ها پیراسته و آماده شده است. سازندگان هر عصر و دورانی، میراث‌دار تجربه‌ها، آموخته‌ها و داده‌های پیشینیان خود بوده‌اند و نمی‌توانسته‌اند از آن گنجینه بی‌نیاز باشند، اما همیشه برابر با زمان و مکان و در برخورد با فرهنگ‌ها و تمدن‌های دیگر و در بازار پر رونق داد و ستدها، بر آن‌چه که از پیش به آنان رسیده، افزوده است. همین پویایی و ایستایی است که فرهنگی همیشه در حال تحول، زنده و نو را برای نسل بعدی بر جای نهاده است».

در بخشی از دست نوشته های مترجم کتاب ذبیح الله منصوری در این کتاب می خوانیم: «اکتشافات تاریخی در ایران در دنیای علم، ولوله به وجود آورده چون آشکار شده که سهم ملت ایران در تمدن جهان به قدری است که بدون اغراق و خودپرستی باید بگوییم که دنیا در آن زمان هرچه داشت از ایران داشت. اینک ما درصدد برآمده ایم که میهن خود را در حدود توانایی به هموطنان خویش بشناسانیم و ماخذ نوشته ما اکتشافات تاریخی چهل سال اخیر و آثاری است که به زبان های دیگر راجع به ایران نوشته شده است...».

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 14
ارسال نظر
75390
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 14
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...