به روزشده : ۹ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۶:۳۵ - ۱۳۸۹/۵/۹ | نسخه چاپی

راز طومار بحرالمیت فاش شد

گردشگری - به گزارش میراث آریا:

باستان شناسان سرانجام پس از مطالعاتی 60 ساله موفق به کشف راز نهفته در نوشته های طومار بحر المیت شدند.

دانشمندان پس از بررسی نوشته های این طومار که قدمتی بالغ بر دو هزار سال دارد دریافتند، گروهی راهب یهودی موسوم به اسن ها که فرقه ای مذهبی ساکن فلسطین بوده اند نگاشته شده است.

اما کشف کوزه ای قدیمی با نوشته هایی مبهم در تونل های باستانی در نزدیکی شهر بیت المقدس، گمانه هایی را در خصوص هویت نویسندگان آن به وجود آورده بود که بعدها پس از رمز گشایی خطوط مشخص شد این نوشته های مبهم توسط چند گروه مختلف از یهودیانی که در هنگام حمله رومی ها به معبد حضرت سلیمان گریخته بودند، نگاشته شده بود.

این یافته های جدید نشان داد این طومارها که نزدیک به 900 سند است، توسط این دسته از راهبه ها احتمالا در تابوت عهد نگاه داشته شد.

طومار بحر المیت که بسیاری از آن مستقیما ار انجیل عبری گرفته شده است در یازده غار مختلف در کرانه باختری از سال 1947 تا 1956 کشف شد. زبان های به کار رفته در نوشتن این طومار را عبری، آرامی و یونانی تشکیل می دهند به همین خاطر نظریه های مختلفی را از زمان پیدایش تا کنون برای پی بردن به نویسندگان آن به وجود آورده اند.

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 8
ارسال نظر
79831
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...