سید صادق خرازی سفیر سابق ایران در فرانسه در یادداشت جدید خود در وبلاگ خبر آنلاین به موضوع تحریم ها در دولت اوباما پرداخته است.

وی دلیل تحریم ها در دوره اوباما علی ر سفیر سابق ایران در فرانسه در یادداشت جدید خود در وبلاگ خبر آنلاین به موضوع تحریم ها در دولت اوباما پرداخته است.

وی دلیل بخشی از تحریم ها در دوره اوباما علی رغم شعار تغییر را ناشی از دیپلماسی ایران می داند و می نویسد: یک بعد این مسئله ناموفق بودن دیپلماسی ماست. دیپلماسی ما در این زمینه ناموفق بوده است.  پرونده ایران در زمینه هسته ای از زمان روی کار آمدن اوباما بین المللی تر شده است. اوباما به دنبال اصلاح چهره آمریکا در جهان است. چهره آمریکا در اذهان و افکار عمومی جهان مخدوش بوده است. امروز اوباما در واقع سیاست هایی را که هشت سال دولت بوش و نئوکان ها دنبال آن بودند، باید تغییر بدهد. سیاست هایی که سمت و سوی یک جانبه گرایی داشت و اوباما امروز چاره ای ندارد جز اینکه به سمت چند جانبه گرایی حرکت کند. لذا سعی می کند قواعد بازی بین المللی را رعایت کنند. حرمت و احترام نهادهای بین المللی را حفظ کنند.

خرازی ادامه می دهد: یکی از مهم ترین مشکلات ما این است که ما در واقع نتوانستیم از بین المللی شدن مسئله هسته ای جلوگیری کنیم. اجازه دادیم پرونده مان از آژانس به شورای امنیت منتقل شود. وقتی هم که به شورای امنیت رفت یک روزی پرونده «اروپایی- شورای امنیت» بود امروز «اروپایی-آمریکایی- شورای امنیت» است و عملکرد ما باعث شد که آمریکایی ها موقعیتی به دست آوردند که معرکه گردان پرونده هسته ای ایران شوند.

متن کامل یادداشت سید صادق خرازی را با عنوان تحریم ها و دیپلماسی اینجا بخوانید.

کد مطلب 80074

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین