به روزشده : ۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۳۸۹/۶/۶ | نسخه چاپی

مهلت دو ماهه برای جلب رضایت خریداران هوو

صنعت - شرکت ایران خودرو دیزل در مدت 2 ماه رضایت شاکیان را جلب کند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از انسداد حساب شرکت ایران خودرو دیزل مربوط به خودروهای کامیون هوو و ضبط 9 میلیارد ریال به نفع کامیون داران خبرداد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ، علی مژدهی پور در دیدار مردمی در پاسخ به شکایت یکی از مراجعه کنندگان از شرکت ایران خودرو دیزل در باره کامیون هوو گفت: این موضوع در چند مرحله رسیدگی و به نفع شاکیان رای صادر شده است.

وی افزود: این پرونده ابتدا با شکایت مردم درباره 400 دستگاه کامیون هوو آغاز شد اما اکنون به صدور حکم برای 2904 شکایت منجر شده است.

مژدهی پور اظهار داشت: احکام مرجع بدوی در شعبه تجدید نظر نیز تایید شد اما با شکایت شرکت ایران خودرو دیزل به دیوان عدالت اداری ارجاع یافت و دیوان حکم را نقض کرد. وی گفت: با رسیدگی این پرونده در شعبه هم عرض حکمی مشابه دادگاه تجدید نظر صادر شد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: این سازمان با انسداد حساب بانکی متعلق به این محصول ایران خودرو دیزل تاکنون مبلغ 9 میلیارد ریال ضبط کرده است و هر پولی که به این حساب واریز شود نیز به نفع کامیون داران ضبط خواهد شد.

مژدهی پور تصریح کرد: با رایزنی حدود یک ماه قبل دولت و قوه قضائیه، قرار شد شرکت ایران خودرو دیزل در مدت 2 ماه رضایت شاکیان را جلب کند در غیر این صورت سازمان تعزیرات حکومتی براساس حکم صادره عمل خواهد کرد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: این سازمان در زمینه اجرای تعهدات دولت و استیفای حق مردم از هیچ اقدامی کوتاهی نخواهد کرد.

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
چناچه تمایل دارید بلافاصله پس از انتشار نظرتان، موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
چنانچه تمایل دارید واکنش متنی کاربران دیگر به نظر شما بلافاصله پس از انتشار از طریق ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 7 + 5

توجه!

خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند
ارسال نظر
88091
  • آخرین خبرها
  • دیگر خبرها
بیشتر...
بیشتر...